Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident ŞOCANT. Un tânăr a fost HĂRŢUIT din cauza DREADURILOR, iar momentul a fost FILMAT | VIDEO
Incident ŞOCANT. Un tânăr a fost HĂRŢUIT din cauza DREADURILOR, iar momentul a fost FILMAT | VIDEO

Incident ŞOCANT. Un tânăr a fost HĂRŢUIT din cauza DREADURILOR, iar momentul a fost FILMAT | VIDEO

O înregistrare şocantă în care o tânără de culoare hărţuieşte un student alb pentru că are dreaduri, spunând că această cofură aparţine culturii sale, a fost văzută de peste un milion de ori.

Postat online, videoclipul de 47 de secunde începe cu o tânără de culoare de la Universitatea din San Francesco care îşi întreabă prietenul dacă are o foarfecă pentru a-i tăia părul tânărului care poartă dreaduri. Tânărul se apără şi întreabă: „Spui că nu pot să am această coafură din cauza culturii tale. De ce?”, iar tânăra răspunde: “Pentru că este cultura mea”.

Tânărul susţine că dreadurile sunt originare din Egipt, întrebând-o dacă este de acolo. Atunci când el reuşeşte să se îndepărteze de cei doi, studenta îi blochează drumul şi continuă să îl hărţuiască.

Utilizatorii reţelelor e socializare susţin că înregistrarea este regizată, în timp ce alţii insistă că este doar o discuţie infantilă.

În urma incidentului, tânărul a scris pe pagina sa de Facebook: “Tocmai am fost hărţuit din cauza dreadurilor”. Acesta a sesizat instituţiei de învăţămât incidentul, lăsând "sistemul educaţional să se ocupe de ea".

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: