Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident la metrou în Capitală. Oamenii au intervenit imediat
Incident la metrou în Capitală. Oamenii au intervenit imediat

Incident la metrou în Capitală. Oamenii au intervenit imediat

Un incident s-a produs, sâmbătă dimineață, în stația de metrou Piaţa Unirii 1 din Capitală. Unei femei i s-a făcut foarte rău în timp ce călătorea.

Unei pasagere i s-a făcut rău în timp ce călătorea cu metroul şi a fost scoasă pe braţe de mai mulţi călători. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, pe peronul staţiei de metrou Piaţa Unirii 1.

Din primele informații, femeia se deplasa cu metroul către stația Anghel Saligny.

Aceasta a fost ajutată de mai mulţi călători până la sosirea unui echipaj medical care să-i acorde primul ajutor.

A fost un incident minor, dar în urmă cu o lună, o altă magistrală a fost complet blocată!

Din fericire incidentul de sâmbătă dimineață a fost minor și nimeni nu a fost rănit, dar nu cu mult timp în urmă, o magistrală întreagă a fost complet blocată după tentativa de suicid al unei persoane. Metrorex a reacționat imediat și a emis un comunicat în care anunța că un eveniment neplăcut a avut loc la metrou.

Din primele informații reiese că o persoană a încercat să se sinucidă pe Magistrala 3 de metrou, motiv pentru care se circulă în sistem pendulă între stațiile Politehnica și Preciziei.

Metrorex a emis deja un comunicat pe baza incidentului, dar nu sunt prezentate foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

„Metrorex informează că, astăzi începând cu ora 14:47, circulația trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 3 de metrou: se circulă în sistem pendulă între stațiile Politehnica și Preciziei în urma unei tentative de suicid”, anunță Metrorex.

Metrorex a mai anunțat că urmează să se desfășoare o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat și dacă într-adevăr este vorba despre o tentativă se sinucidere.

transmite că urmează ca ancheta să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.

„Agenția metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale în momentul în care totul va fi stabilit”, se arată în finalul comunicatului, scrie B1.