Evenimentul Zilei > Actualitate > La un PAS de ÎNCHISOARE. Ce VEDETĂ a fost reţinută pentru POSESIE de STUPEFIANTE?
La un PAS de ÎNCHISOARE. Ce VEDETĂ a fost reţinută pentru POSESIE de STUPEFIANTE?

La un PAS de ÎNCHISOARE. Ce VEDETĂ a fost reţinută pentru POSESIE de STUPEFIANTE?

Vedeta Cameron Douglas, fiul lui Michael Douglas, aproape a fost trimis înapoi în închisoarea federală după ce un ofițer a declarat că a fost găsit cu marijuana în sistemul său.

Douglas, 38 de ani, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în 2010 pentru vânzarea de droguri, dar sentinţa a fost extinsă în 2011, când a fost găsit cu droguri în închisoare. El a fost eliberat condiţionat în martie.

Și acum are probleme încă o dată, fiind presupus că a fost prins cu marijuana în sistemul său, pe 10 aprilie.

Douglas a făcut trei teste pentru marijuana după ce a fost acuzat că încearcă să manipuleze rezultatele unui tehnician de laborator, iar rezultatele au fost pozitive.

Cu toate acestea, ofițerii săi de eliberare condiționată îi cer judecătorului din Manhattan, Richard Berman, să dea dovadă ce compasiune şi să-i mai acorde o şansă lui Douglas.

„Dorim să-i oferim domnului Douglas o oportunitate de a face parte din comunitatea noastră, pentru a vedea cum răspunde la eșecuri”, a spus unul dintre ei.

Avocatul lui Douglas, Ben Brafman, susține că clientul său nu a consumat droguri și că „nu există nicio problemă”, în ciuda declaraţiilor făcute de ofițerii de poliţie.

Cu toate acestea, el a cerut judecătorului un favor, spunând că vedeta a suferit de PTSD (stres posttraumatic) încă de când a fost trimis în închisoare pentru că a distribuit narcotice după ce a fost găsit că se ocupa de vânzarea de heroină și metamfetamine dintr-o cameră de hotel.

El și-a „turnat” furnizorii, David și Eduardo Escalera, în timpul procesului pentru a-și reduce sentința de la zece la cinci ani.