Evenimentul Zilei > Social > INCENDIU VIOLENT la CONSTANȚA. Mai multe CASE în PERICOL
INCENDIU VIOLENT la CONSTANȚA. Mai multe CASE în PERICOL

INCENDIU VIOLENT la CONSTANȚA. Mai multe CASE în PERICOL

O persoană a suferit un atac de panică iar alta s-a ales cu arsuri minore în urma unui incendiu care a izbucnit la o casă din Constanța, existând riscul să se extinde la patru case vecine. Pompierii au reușit, însă, la timp, să lichideze incendiul.

Pompierii ISU Dobrogea au fost alertați, în jurul orei 13:00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie și o casă de pe strada Slt Ghiculescu nr 65. La afața locului au fost trimise trei autospeciale și o autoscară a ISU cu echipaje complete de pompieri. Exista pericolul ca flăcările să se extindă și la casele vecine, imobilele fiind lipite.

Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără șiu degajare mare de fum, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. În urma intervenției rapide, pompierii militari au reușit să localizeze incendiul, evitând astfel extinderea la casele vecine. Au scos și două butelii din casa care ardea. Incendiul a fost lichidat la ora 13:55. Cauzele și evaluarea pagubelor vor fi stabilite în urma cercetărilor.(Foto ISU Dobrogea)