Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu uriaș în centrul Capitalei. A ars o cunoscută shaormerie. Un bloc a fost evacuat VIDEO
Incendiu uriaș în centrul Capitalei. A ars o cunoscută shaormerie. Un bloc a fost evacuat VIDEO

Incendiu uriaș în centrul Capitalei. A ars o cunoscută shaormerie. Un bloc a fost evacuat VIDEO

Un cunoscut fast-food situat în centrul Bucureștiului a luat foc în noaptea de marți spre miercuri. Incendiul a cuprins întreaga shaormerie Dristor, situată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Două persoane au fost intoxicate cu fum, având nevoie de asistență medicală, una fiind transportată la spital.

Locatarii unui bloc situat în apropiere au fost evacuați din cauza fumului și a flăcărilor care riscau să se întindă. Mai ales că fațada blocului a fost afectată de flăcări.

Martorii au povestit clipele de groază prin care au trecut. „Am văzut flăcările, cât blocul erau. Am început să țip, am ieșit la bucătărie, la vecinii mei deja se spărseseră geamurile și mi-au spus să ies afară. Vă dați seama că am ieșit, dar nu sunt bună nici acum, sunt terminată”, a spus o locatară pentru Antena 3.

O angajată a shaormeriei a povestit că era o flacără foarte mică la cuptor și dintr-o dată s-a extins: Dar nu știm de la ce s-a întâmplat, pentru că am fugit unul în stânga, unul în dreapta”.

Un alt martor a văzut cum oamenii de pe stradă strigau la cei din bloc să iasă afară: ”Flăcările s-au răspândit foarte repede la primele etaje. Oamenii de pe stradă strigau la locatari să iasă afară”

Pompierii au intervenit de urgență, la fața locului fiind mobilizate 14 autospeciale. După o luptă cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul.

La această oră se fac cercetări cu privire la cauzele care au provocat incendiul.