Incendiu puternic lângă București. Vizibilitatea în sudul Capitalei, afectată

Incendiu puternic lângă București. Vizibilitatea în sudul Capitalei, afectată Incendiu puternic în Bragadiru. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/ D. David

În această dimineață, un incendiu a izbucnit în orașul Bragadiru din apropierea Bucureștiului, județul Ilfov. Imaginile de la fața locului indică prezența unor cantități semnificative de fum.

Incendiu puternic în Bragadiru. Martorii au postat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” mai multe imagini de la fața locului. Din imaginile postate se observă un fum gros și negru ce se degajă.

Incendiu la un service auto din Bragadiru

Șoferii au fost sfătuiți să ocolească zona, pentru a evita ambuteiajele formate din cauza fumul dens ce reduce vizibilitatea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din primele informații, focul ar fi izbucnit la un service auto aflat pe strada Diamantului din Bragadiru, Ilfov. Intervenția e încă în desfășurare, iar deocamdată nu sunt date despre posibile victime.

Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă. Vizibilitatea pe șoseaua Alexandrei, o arteră intens circulată, e afectată.

Incendiu în Bragadiru

Incendiu puternic în Bragadiru. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/ D. David

Incendiu de vegetația lângă București

Un incendiu de vegetație puternic s-a produs în luna iulie în apropiere de București, între localitățile Bragadiru și Măgurele din județul Ilfov. Autoritățile au emis și un mesaj de avertizare RO-Alert.

„Accesul a fost dificil, dar colegii mei au reuşit să ajungă la timp şi să ţină sub control situaţia. Alimentarea cu apă s-a făcut la agenţi economici din zonă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISUBIF, Ana Covaşniuc.

Vântul puternic a îngreunat misiunea pompierilor, iar fumul s-a îndreaptat către Centura Capitalei, care se află în apropiere.

Bărbat găsit carbonizat după un incendiu, în Bragadiru

Sfârșit tragic pentru un bărbat, luna trecută, în Bragadiru, în apropiere de București. Trupul său a fost găsit carbonizat după un incendiu puternic care a cuprins curtea în care se afla.

Incendiul s-a declanșat după miezul nopții, iar locuitorii din vecinătate au fost cei care au solicitat intervenția de urgență atunci când au observat flăcările puternice ce se înălțau în apropiere, într-o gospodărie.

Localnicii spun că la locul tragediei ar fi fost incendiate frecvent cauciucuri și resturi de mașini vechi.