Evenimentul Zilei > Social > Incendiu puternic intr-un bloc din Constanța. Locatarii, evacuați
Incendiu puternic intr-un bloc din Constanța. Locatarii, evacuați

Incendiu puternic intr-un bloc din Constanța. Locatarii, evacuați

Un apartament de la etajul 1 al unui bloc cu patru nivele din zona Casei de Cultură din Constanța a luat foc, în urmă cu puțin timp, fumul s-a extins deja spre ultimul etaj. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor dar și pentru evacuarea locatarilor, unii dintre ei fiind imobilizați la pat.

Panică în blocul 106 de pe strada Nalbei din Constanța după ce într-un apartament de la etajul 1 a izbucnit un incendiu violent. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, echipe de pompieri, mai multe ambulanțe, polițiști au ajuns la fața locului.

Fumul a cuprins aproape tot blocul, ajungând la etajele superioare. Locatari au fost evacuați, un bărbat imobilizat la pat dar și mai mulți bătrâni au fost scoși, pe brațe, de pompieri și puși pe tărgi, fiind preluați de personalul medical pentru investigații. 

Oamenii, care au ieșit din case cu ce aveau pe ei, spun că fumul a ajuns în toate apartamentele. “E fum în toată casa, nu se poate respira” a declarat o locatară care s-a autoevacuat de la etajul 4. Pompierii continuă intervenția pentru lichidarea incendiului.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: