Oltchim își face superechipă

Oltchim își face superechipă

După Allison Pineau, cea mai bună jucătoare din lume în 2009, echipa feminină de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea a mai luat o jucătoare de la Metz. Oltchim a obținut semnătura portarului Amandine Leynaud.

În vârstă de 26 de ani, Amandine Leynaud are în palmares şase titluri de campioană a Franţei, patru cupe ale Franţei, a jucat de 104 ori în echipa naţională pentru care a înscris şi un gol şi este medaliată cu argint la ultima ediţie la Campionatului Mondial din Brazilia 2011.

"Încercăm să facem, apoi să vorbim. Vrem să facem un dream-team la Oltchim în sezonul viitor. A contat renumele echipei, cele două jucătoare au refuzat alte oferte din partea unor echipe mari. Ele au avut multe oferte. Va reveni şi Cristina Neagu şi vom avea o echipă şi mai puternică sezonul viitor", a spus Petre Berbecaru, preşedintele clubului Oltchim Rîmnicu Vîlcea, la Radio GSP. "Sunt foarte fericită şi satisfăcută că acest transfer a devenit realitate, deoarece este o plăcere şi o onoare totodată pentru mine să vin la un club atât de cunoscut şi experimentat ca Oltchim.

Deşi eu şi agenţia care mă reprezintă am fost contactate în ultimele săptămâni de mai multe cluburi, conducerea din Vâlcea a reuşit să mă convingă destul de uşor de faptul că Oltchim este cea mai bună decizie pentru mine", a declarat la semnarea contractului portarul francez.

Ne puteți urmări și pe Google News