Evenimentul Zilei > Monden > Încă o vedetă din România s-a reprofilat. A intrat în industria filmelor pentru adulți
Încă o vedetă din România s-a reprofilat. A intrat în industria filmelor pentru adulți

Încă o vedetă din România s-a reprofilat. A intrat în industria filmelor pentru adulți

Se îngroasă rândurile persoanelor cunoscute din România care se remarcă în industria filmelor indecente.

După ce mai multe femei care s-au făcut remarcate în diferite emisiuni au fost surprinse în ipostaze indecente, a venit rândul ca Beyonce de România să ofere un show total în fața camerei.

Nicolae Guță a ridicat-o la rang de cântăreață

Beyonce de România a fost lansată în industria muzicală de Nicolae Guță, pe vremea când cei doi formau un cuplu. Blondina nu a avut însă o foarte mare priză la public, deși a mai prins câte un eveniment și a mai lansat, din când în când, câte un videoclip. Așa se face că, până la urmă, fosta iubită a celebrului manelist s-a reprofilat, ajungând vedetă în industria pentru adulți, notează cancan.ro. 

Domnișoara Beyonce de România a renunțat la microfon și a trecut într-o industrie mai serioasă, care poate să îi ofere beneficiile mult așteptate. Blondina a cântărit în detaliu situația și s-a orientat către o meserie care nu implică foarte multă muncă, dar îți asigură liniște în conturi.

De la extensii de gene, la imagini indecente

Beyonce de România a încercat, pentru o perioadă, să-și câștige traiul prin aplicarea extensiilor de gene, dar se pare că lucrurile nu au mers așa cum s-a așteptat și a găsit o altă modalitate de a face bani. Chiar dacă mai… neortodoxă, până la urmă tot muncă este.

Pentru că deține un trup plăcut de bărbații mai în vârstă, Beyonce de România a intrat în industria destinată adulților și s-a făcut…„cam model”. Noi am pus mâna pe imagini exclusive cu fosta iubită a lui Nicolae Guță, iar, dacă le analizăm cu atenție, ne dăm seama cum face blondina să ducă o viață lipsită de griji.