Evenimentul Zilei > Social > Încă o mamă umilită de poliţişti: „M-au luat în râs la fel ca pe părinţii fetelor dispărute din Caracal” 
Încă o mamă umilită de poliţişti: „M-au luat în râs la fel ca pe părinţii fetelor dispărute din Caracal” 

Încă o mamă umilită de poliţişti: „M-au luat în râs la fel ca pe părinţii fetelor dispărute din Caracal” 

Mama Ioanei Condea, tânăra care a murit în Germania după ce a fost bătută de un proxenet român, a mărturisit că şi ea a fost tratată la fel ca părinţii tinerelor dispărute din Caracal.
Graţiela Condea, mama unei tinere omorâte în Germania de proxenetul român, face dezvăluiri cutremurătoare: ”Şi pe mine m-a luat poliţia în râs, aşa cum s-a întâmplat cu părinţii fetei din Caracal“.
Ioana Condea, tânăra din Poiana Câmpina plecase în Germania crezând că va lucra ca menajeră, aşa cum i se promisese, însă a fost păcălită ajungând într-un bordel.
Potrivit Antena 3Graţiela Condea, mama Ioanei, a dezvăluit că şi ea a fost tratată de poliţiştii din Prahova la fel ca părinţii fetelor dispărute din Caracal.  
„Domnul Banu Robert se numeşte poliţistul din Câmpina la care am fost. M-am dus de două ori la Poliţia din Câmpina. Prima dată m-am dus împreună cu fata din Germania care a reuşit să scape de acolo şi a venit la mine să-mi arătate poze. Le-am dat adresa din Germania, le-am dat număr de telefon de acolo, le-am dat numele proxenetului. El era căutat în România, pentru că avea puşcărie de făcut. Sigur îl ştia poliţia pe acest Robert Tănase care mi-a omorât fata. Poliţistul nu trebuia decât să sune acolo în Germania. M-a luat în râs, exact cum i-au luat şi pe părinţii din Caracal”, a povestit mama Ioanei.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: