Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă o bombă în Cazul Caracal: Luiza Melencu, răpită din casa lui Dincă?!
Încă o bombă în Cazul Caracal: Luiza Melencu, răpită din casa lui Dincă?!

Încă o bombă în Cazul Caracal: Luiza Melencu, răpită din casa lui Dincă?!

Avocatul lui Gheorghe Dincă, zis și Monstrul din Caracal, a făcut o nouă declarație privind cazul care a îngrozit România.

În urmă cu câteva zile, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile referitoare la Luzica Melencu, susținând că, de fapt, nu a ucis-o. În acest context, avocatul său opinează că „dosarul este finalizat”.

„A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus avocatul lui Dincă, Claudiu Lasoschi.

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a ajuns joi dimineață la sediul DIICOT, pentru a fi audiat de procurori. Este prima audiere, la cererea sa, după ce și-a schimbat declarația și a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Aceasta poate fi și ultima înaintea începerii procesului.

Dincă şi-a schimbat declaraţia după ce, timp de şase luni, a susţinut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Potrivit unor surse din anchetă, s-ar putea ca Dincă să dea vina pe Ștefan Risipițeanu.

Audierea este extrem de importantă în condițiile în care dosarul trebuie trimis în judecată până pe 22 ianuarie. În caz contrar, Dincă ar trebui eliberat din arestul preventiv.

La audieri participă și avocații familiei Melencu, precum și apărătorul lui Dincă.

Dincă este reținut, fiind acuzat de uciderea anul trecut a tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.