Existau mai multe fișiere cu minora în diferite ipostaze indecente.

Dosarul criminalului în serie eliberat condiționat și care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți a fost preluat de procurorii DIICOT. Surse judiciare au declarat că decizia a fost luată după ce în telefonul mobil al acestuia, confiscat la percheziții, au fost descoperite imagini cu victima minoră în ipostaze indecente.

Ion Turnagiu este acuzat de tentativă de omor după ce a aruncat cu benzină pe o tânără de 17 ani și i-a dat foc. Fata îl acuzase de viol și agresiune sexuală. În momentul în care a fost prins de polițiști și dus la audieri, bărbatul a spus că nu vrea să facă declarații, menționând că nu a mai mâncat de 4 zile și că este foarte supărat de plângerea făcută de fată pe numele său.

Bărbatul în vârsă de 46 de ani,  a stat în închisoare 26 de ani pentru 5 crime

Ion Turnagiu i-a cerut judecătorului de drepturi și libertăți să îl plaseze în arest la domiciliu, spunând că are mijloacele financiare necesare, dar și „relații” care ar putea fi folosite pentru a o ajuta pe fată să se recupereze.

DIICOT a preluat cazul fetei de 17 ani iar procurorii au găsit în telefonul asasinului mai multe imagini cu adolescenta în ipostaze indecente. În prezent, criminalul este în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Mehedinţi. Criminalul din Mehedinți care a incendiat o tânără a încercat să se sinucidă şi s-a spânzurat în arestul IPJ Mehedinți. El a fost salvat în ultimul moment și dus la spital, se arată în comunicat.


Puteţi citi şi aici: Criminalul în serie care a incendiat o adolescentă de 17 ani a pus Justiția pe jar. Ce urmează


“Un bărbat pe numele căruia există un mandat de arestare preventivă şi care era în arest la IPJ Mehedinţi a încercat să se sinucidă cu hainele. Gardienii i-au acordat primul ajutor până la sosirea cadrelor medicale”, a spus Andreea Dobre, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Criminalul este acum în stare critică

“A fost resuscitat de cadrele medicale din stopul cardiorespitrator. S-a decis efectuarea unor investigaţii suplimentare: efectuarea CT şi neurochirurgie. Este comă gradul patru”, a spus Eleodor Mihuț, medic SAJ Mehedinți.

Medicii spun că șansele de supraviețuire sunt minime. Între timp, fata pe care a incendiat-o se zbate între viață și moarte la la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, informmează RTV.