Evenimentul Zilei > Actualitate > În PAT cu cea mai DORITĂ femeie. Fostul soț DEZVĂLUIE secrete din mariajul cu un SEX SIMBOL
În PAT cu cea mai DORITĂ femeie. Fostul soț DEZVĂLUIE secrete din mariajul cu un SEX SIMBOL

În PAT cu cea mai DORITĂ femeie. Fostul soț DEZVĂLUIE secrete din mariajul cu un SEX SIMBOL

Actorul Billy Bob Thornton a vorbit într-un interviu despre mariajul său cu Angelina Jolie. Cât timp cei doi au fost într-o relație, presa specula pe marginea obiceiurilor ciudate ale actriței cu 20 ani mai tânără decât el.

Tabloidele scrau că Billy Bob și Angelina purtau la gât medalioane cu sângele partnerului și că aveau în casă o ”temniță pentru sex”.

„Angie a venit într-o zi acasă cu…ştiţi acele pandantive în care poți să pui o fotografie cu bunica sau ceva de genul ăsta şi pe care le porţi la gât? A cumpărat două. Eram despărţiţi mult timp pentru că ea făcea „Tomb Raider”, iar eu „Monster’s Ball”. Ne vedeam o dată la două săptămâni şi uneori nici atunci”

”S-a gândit că ar fi interesant şi romantic dacă am lua o lamă şi ne-am tăia pe degete, să ungem cu puţin sânge acele pandantive şi să le purtăm la gât, ca şi cum am purta părul de bebeluş al fiului sau fiicei tale”, a declarat actorul, potrivit Mirror.co.uk.

Cât despre ”temnița” din casa lor, actorul a spus că era de fapt un studio de înregistrări.

Angelina Jolie (39 de ani) și Billy Bob Thornton (59 de ani) au fost căsătoriți numai trei ani. ”A fost o perioadă vijeliosă şi uimitoare”, a mai spus actorul despre relația lor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: