Evenimentul Zilei > Politica > ÎMPUŞCĂTURI pe o stradă AGLOMERATĂ din Constanţa. Mascaţii au ciuruit maşina unor hoţi de aur
ÎMPUŞCĂTURI pe o stradă AGLOMERATĂ din Constanţa. Mascaţii au ciuruit maşina unor hoţi de aur

ÎMPUŞCĂTURI pe o stradă AGLOMERATĂ din Constanţa. Mascaţii au ciuruit maşina unor hoţi de aur

Un autoturism cu numere de de Bacău a fost ciuruit de gloanţe pe o stradă aglomerată din Constanţa. Mascaţii au pornit în urmărirea maşinii în care se aflau patru suspecţi care, potrivit anchetatorilor, au furat în ultima perioadă mari cantităţi de aur din locuinţe.

Poliţiştii care urmau să efectueze flagrantul au încercat să oprească autovehiculul, dar hoţii au spart barajul şi au fugit. În apropierea unei staţii de taxiuri zona Eden, oamenii legii au tras mai multe forcuri de avertisment, după care au tras în plan orizontal.

Nu mai puţin de şase focuri au lovit portierele autovehiculului. Maşina s-a oprit, trei dintre suspecţii au reuşit să se facă nevăzuţi, doar o femeie fiind prinsă. În automobil au fost găsit mari cantităţi de aur, pe care hoţii ar fi intenţionat să îl vândă.

La această oră se efectuează cercetări la faţa locului. Oraşul este împânzit de poliţişti pentru prinderea celorlaţi suspecţi.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.