Scandalul a escalat repede. După ce tânărul a refuzat să se legitimeze, s-a ajuns la un schimb de replici pe ton ridicat, până la îmbrânceli şi chiar ameninţări cu arma, potrivit realitatea.net.

Poliţistul local este acuzat de prietenii tânărului cu care a intrat în conflict că ar fi scos un pistol cu bile şi l-ar fi împuşcat în cap pe băiat.

Amicii acestuia nu au stat de-o parte, ci au sărit pe poliţist, iar unul dintre ei chiar i-ar fi dat în cap cu o sticlă. 

Incidentul de noaptea trecută, din centrul Capitalei, putea fi evitat dacă Poliţia Locală ar fi respectat legea şi dacă poliţiştii locali ar fi fost bine pregătiţi. Asta crede Dumitru Coarnă, consilier juridic al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

"Vorbim de o banală legitimare şi s-a ajuns la săvârşirea unor infracţiuni în concurs. Nu trebuie să scoatem din ecuaţie alcoolul pentru că din atât şi din imagini se pare că s-a consumat şi alcool. Se pare că avem şi o infracţiune la regimul armelor pentru că poliția locală nu are în dotare arme de acest tip. În poliția locală sunt oameni care nu au pregătirea necesară, nu ştiu să acţioneze. E vorba şi de atitudinea poliţistului acolo.. putea să se prezinte… de aceea noi avem mari stări de disconfort cu această poliție locală în sensul că se confundă cu pol naţională", a spus Coarnă.

Te-ar putea interesa și: