Evenimentul Zilei > International > A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit să-i DĂRÂME CASA cu buldozerul. Filmare şocantă cu momentul de nebunie
A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit să-i DĂRÂME CASA cu buldozerul. Filmare şocantă cu momentul de nebunie

A ÎMPUŞCAT MORTAL UN CONSILIER venit să-i DĂRÂME CASA cu buldozerul. Filmare şocantă cu momentul de nebunie

Un bărbat care a împușcat în direct la televiziune un angajat al primăriei care venise să-i dărâme casa cu buldozerul, a murit la un an de la eliberarea din pușcărie.

Albert Dryden a fost pus în libertate în octombrie anul trecut, după ce a executat 27 de ani de pușcărie pentru omor calificat.

Dryen l-a împușcat mortal pe un angajat al primăriei care voia să-i dărăme cu buldozerul casa, în timpul unei transmisiuni în direct la televiziune, scrie thesun.co.uk.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9VwlSihAMKs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Britanicul l-a împușcat mortal pe muncitor, chiar în fața jurnaliștilor, în momentul în care acesta se pregătea să dărâme cu buldozerul o casă construită ilegal și care urma să fie demolată prin decizia primăriei din Butsfield, în anul 1991.

În timpul incidentului de acum 27 de ani, Dryden i-a împușcat atât pe polițistul care superviza demolarea, cât și pe unul dintre reporterii aflați la fața locului. Cei doi au suferit răni ușoare.