Evenimentul Zilei > International > Imaginile ȘOCANTE care l-au determinat pe Trump să acționeze: „Niciun copil dat de Dumnezeu nu ar trebui să treacă prin această TEROARE”
Imaginile ȘOCANTE care l-au determinat pe Trump să acționeze: „Niciun copil dat de Dumnezeu nu ar trebui să treacă prin această TEROARE”

Imaginile ȘOCANTE care l-au determinat pe Trump să acționeze: „Niciun copil dat de Dumnezeu nu ar trebui să treacă prin această TEROARE”

Atac chimic în Siria. Imaginile care au făcut înconjurul lumii cu copii ce au murit sufocați în urma atacului chimic din Siria sunt pur și simplu șocante!

Fotografiile au oripilat o lume întreagă și au determinat pe oameni să ia atitudine. La Washington, aceleași fotografii au determinat un președinte să ia o decizie grea: să atace presupușii atacatori.

„Nici un copil de-al lui Dumnezeu nu ar trebui să sufere vreodată o astfel de teroare”, a declarat președintele Donald Trump joi seara, dupa ce a comandat armatei SUA să lovească un aeroport dn Siria, cu mai mult de 50 de rachete de croazieră.

Douăzeci și șase de copii au fost murit în urma atacului chimic despre care SUA susține că a fost instrumentat de regimul Bashar Al Assad.

Deși încă nu se știe clar ce tip de agent de neurotoxic a fost utilizat în presupusul atac chimic din orșul Idlib, se presupune că ar fi vorba de gaz sarin.

Gazul sarin a fost folosit și într-un atac din 2013 în capitala siriană Damasc.

Armata SUA a prezentat DOVEZI CLARE că regimul Assad a folosit arme chimice împotriva civililor

Imaginile surprinse la scurt timp de la atac arată clipele de teroare trăite de civilii din Idlib.

Statele Unite au lansat rachete de croazieră contra baze aeriene din Siria de unde se presupune că a fost lansat atacul chimic.

Reacția HALUCINANTĂ a Siriei, după atacul cu rachete americane

Unul dintre oficiali a precizat că mai mult de 50 de rachete de croazieră Tomahawk au fost trase de pe distrugătoare ale marinei americane din estul Mediteranei împotriva mai multor ținte din baza "Shayrat", anunță Agerpres

Lovitura a fost efectuată cu "59 de rachete", a arătat un responsabil al Casei Albe, citat de AFP, indicând că baza aeriană Shayrat este "asociată programului" sirian de arme chimice și "direct legată" de evenimentele "oribile" de marți.