În imagini este surprins Gheorghe Dincă, dimineață, în timp ce merge pe jos, după ce coboară din mașină și se îndreaptă spre farmacie. Câteva ore mai târziu, în imaginile suprinse de camerele de supraveghere apare și un autoturism albastru din care coboară suspectul principal al crimelor din Caracal.

Așadar, bărbatul de 66 de ani ajunge la farmacie în jurul orei 8:40. Coboară din mașină, face câțiva pași, pare că a uitat ceva și se întoarce la autoturism. După ce deschide portiera, rămâne câteva secunde acolo apoi merge la farmacie.

Reamintim că Dincă a declarat anchetatorilor că el a omorât-o pe Alexandra, joi, în jurul orei 12, după ce şi-a dat seama că fata sunase după ajutor la 112.

Joi, 1 august, Gheorghe Dincă a fost dus la la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a fi supus unui control medical, urmând ca pe data de 2 august să fie supus testului poligraf.

Într-una dintre declaraţii, Dincă a spus că în ziua crimei s-a dus la o farmacie ca să cumpere un unguent pentru a trata rănile de la mâinile Alexandrei. Fata fusese legată cu sărmă, tot de Dincă, atunci când a răpit-o, potrivit stirileprotv.ro

Te-ar putea interesa și: