Roxana Hulpe a călătorit cu avionul pe rutele București – Cluj și București-Timișoara, iar la una dintre curse a făcut câteva poze de la bordul avioanelor. Stewardesele sunt echipate ca și medicii de la secțiile de terapie intensivă, de la clinicile medicale unde sunt internate persoane infectate cu noul coronavirus.

Cu măști de protecție și viziere care le acoperă fața, cu halate de unică folosință și mănuși, când urci la bordul unui avion TAROM, nu îți dai seama în prima fază dacă te afli într-un avion medical sau unul comercial.

În plus, Roxana Hulpe a transmis și mesajul piloților unui avion cu care a călători, sătui de nesimțirea unora dintre călători.

”Trei judete, trei aeroporturi, peste o mie de kilometri … toate în sase ore intense. Primele zboruri interne m-au dus acasă, la Cluj, li m-au lăsat, la propriu, fără aer inclusiv la televizor. Era de bifat. Mulțumesc echipajului care la finalul celor trei curse mi-a spus: va așteptăm din nou la bord, sperăm curând în costume mai lejere, îi rugam, prin dvs, pe pasageri să nu-și mai lase măștile și mănușile folosite în buzunarele scaunelor din față, chiar dacă aeronavele se dezinfectează.

De ce nu? Pentru că există riscul să nu ne mai vedem curând. Altfel, pasageri fericiți și ajunși în siguranță la Cluj, Timișoara și București”, a scris Roxana pe contul său de facebook.