O mamă tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost filmată în timp ce își lovea cu bestialitate fetița, o copilă de numai cinci ani. Cazul deja este în atenția polițiștilor din Neamț, notează cancan.ro, iar femeia a fost dusă la poliție pentru audieri.

Imaginile sunt publice pe Facebook și alte surse media, iar pe ele se observă cu mama fără suflet lovește fetița cu o mătură și urlă la ea „Mai faci urât?”. Copila plânge și, cu lacrimi în ochi, își imploră mama să se oprească: „Mamă, te rog, nu mai da!”. „Te-am zăpcăcit un pic cu mătura? Ți-am dat bine!”, răspunde femeia, iar pe fundal se aud râsetele persoanei care filmează incidentul.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public cu privire la faptul că o femeie de 25 de ani din Roman ar fi agresat-o fizic pe fiica sa în vârstă de 5 ani, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta și luării măsurilor legale care se impun”, afirmă Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În cadrul IPJ Neamț a fost deja deschis un dosar penal pentru violență în familie. Cercetările sunt efectuate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman. Mai mult, polițiștii au sesizat și Direcția pentru Protecția Copilului Neamț cu privire la cele întâmplate.