Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini, surprinse în toiul nopții, care au ÎNGROZIT o lume întreagă! Cum au apărut aceste creaturi în poze, nimeni nu a putut să afle
Imagini, surprinse în toiul nopții, care au ÎNGROZIT o lume întreagă! Cum au apărut aceste creaturi în poze, nimeni nu a putut să afle

Imagini, surprinse în toiul nopții, care au ÎNGROZIT o lume întreagă! Cum au apărut aceste creaturi în poze, nimeni nu a putut să afle

Imagini la limita paranormalului, care surprind ipostaze ce nu pot fi explicate de nici cei mai buni experți în manipulare fotografică, au uimit o lume întreagă.

O serie de fotografii, apărute pe internet, au stârnit controverse printre internauți, mulți dintre ei neputându-și explica apariția în aceste poze a unor obiecte misterioase, care se vehiculează că ar putea fi fantome.

Dacă pentru susținătorii fenomenelor paranormale, astfel de imagini nu fac decât să confirme fenomenele în care cred, alții le pun sub semnul întrebării, încercând să găsească tot felul de explicații în legătură cu ele.

O explicație plauzibilă, cel puțin la unele dintre pozele din galeria atașată, ar fi o eroare de ordin tehnic, care a intervenit exact în momentul în care a fost făcută fotografia.

Imaginile surprind cadre în care apar siluete ciudate, care în niciun caz nu ar fi trebuit să fie acolo. Deși au fost făcute cu mult timp în urmă, se pare că nimeni nu a putut să le descifreze pe deplin. 

Galeria foto de mai sus este cu adevărat terifiantă

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: