Evenimentul Zilei > International > IMAGINI de neînţeles: IMIGRANŢII aruncă apă şi mâncarea primite | VIDEO
IMAGINI de neînţeles: IMIGRANŢII aruncă apă şi mâncarea primite | VIDEO

IMAGINI de neînţeles: IMIGRANŢII aruncă apă şi mâncarea primite | VIDEO

Imigranţii refuză să coboare din trenuri pentru a merge în taberele pentru refugiaţi din Ungaria. Ei au declarat presei internaţionale că sunt ţinuţi fără apă şi mâncare. Însă imaginile difuzate de poliţiştii ungari arată că imigranţii au aruncat alimentele primite.

Situaţia are loc la Bicske, în Ungaria. Trenurile cu imigranţi care au plecat de din Budapesta au fost oprite în această localitate, iar imigranţii au fost poftiţi să meargă într-o tabăra din apropiere. Însă aceştia au refuzat, susţinând că doresc să ajungă în Germania, şi au rămas în trenuri, potrivit aktual24.ro.

Imigranţii au povestit presei internaţionale despre condiţiile în care sunt ţinuţi. „Sunt femei gravide, nu avem mâncare, nu avem apă”, a declarat Adnan Shanan, în vârstă de 35 de ani, din Siria, citată de breakingnews.ie.

„Nu mai vrem să stăm aici nicio zi. Trebuie să ajungem la Munchen, oriunde altundeva, nu mai putem stă aici”, a adăugat femeia.

Însă imiginile difuzate de autorităţile ungare arată o cu totul altă situaţie. Imigranţii au aruncată baxurile cu apă care le erau aduse şi au refuzat să primească mâncarea.