Evenimentul Zilei > EVZ Special > Imagini cu CLANUL INTERLOP din care face parte GORILA care a pălmuit o turistă pe plaja din Mamaia
Imagini cu CLANUL INTERLOP din care face parte GORILA care a pălmuit o turistă pe plaja din Mamaia

Imagini cu CLANUL INTERLOP din care face parte GORILA care a pălmuit o turistă pe plaja din Mamaia

Un turist a publicat luni o înregistrare video care conţine imagini şocante. Imaginile arată un bărbat loveşte cu bestialitate o femeie pe o plajă din Mamaia Nu i-a convenit că femeia făcea fotografii pe plajă. Individul, cu aspect de interlop, a scuipat femeia în faţă şi apoi a lovit-o brutal. Repoterii EVZ au aflat, de la surse din Poliţia Română, că agresorul face parte dintr-un clan interlop periculos din cartierul bucureştean Crângaşi.

În urma publicării dezvăluirilor EVZ, persoane din anturajul interlopilor ne-au oferit imagini cu aceştia. Puteţ vedea imaginile cu interlopi în galeria foto de mai sus. 

Jurnaliştii EVZ au încercat de mai multe ori să ia legătura cu familia Chatzakis, prin intermediul numerelor de telefon gpsite, dar aceştia au refuzat să comenteze. 

Surse din Poliţia Română au declarat, în exclusivitate pentru EVZ că Emanoil Daniel este fiul interlopului Nikos Chatzakis, din Bucureşti. "Este fiul lui Nikos Chatzakis, un interlop din cartierul Crângaşi, din Bucureşti. A fost implicat în mai multe scandaluri între interlopii din cartier", a declarat pentru EVZ o sursă din Poliţia Română.

Numele lui Nikos Chatzakis a mai apărut în presă cu două ocazii. Un articol publicat de site-ul anchetespeciale.ro indică faptul că Nikos Chatzakis este asociat cu clanul Sportivilor. Articolul "Afacerile clanurilor mafiote din Bucureşti" dezvăluie faptul că Nikos Chatzakis "controlează clubul de manele de la Piaţa Romană “Bio Bio” şi se află în spatele firmei de pază Life Guard Security”. Articolul este publicat în ianuarie 2014.

Conform datelor de la Registrul Comerţului, consultate marţi de reporterii EVZ, din acţionariatul societatii Life Guard Security face parte şi cetăţeanul grec Eleftherios Chatzakis. 

Unul dintre numerele de telefon mobil înregistrate pentru această firmă de pază este declarat şi pentru companii, printre care Fish Sport Company SRL, unde administrator este Eleftherios Chatzakis şi acţionari sunt Nikolaos Chatzakis şi Robert Nica. Nikolaos Chatzakis mai este asociat în alta firma de pază care şi-a tot schimbat numele. În 2007 se numea Hercules Guard Security, din iulie 2009 a devenit Nikolas Kompanz Security NIKS SRL pentru ca, din 2011 firma să-şi schimbe denumirea în Ferma 10 Fraţi SRL.

De asemenea, Nikolaos Chatzakis a fost prins în flagrant, în 2000, după o amplă operaţiune a poliţiştilor de la "Crimă Organizată" care vizau o grupare de recuperatori foarte periculoasă. Acţiunea a fost derulată de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi viza cinci bărbaţi care şantajau şi ameninţau un patron cipriot pentru a stoarce o taxă de protecţie de 130.000 de dolari. 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: