Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINI SENZAȚIONALE cu Adriean Videanu. Cum a fost surprins fostul primar la PLAJĂ – FOTO
IMAGINI SENZAȚIONALE cu Adriean Videanu. Cum a fost surprins fostul primar la PLAJĂ – FOTO

IMAGINI SENZAȚIONALE cu Adriean Videanu. Cum a fost surprins fostul primar la PLAJĂ – FOTO

Adriean Videanu, fostul edil al Capitalei, a fost surprins în weekendul trecut „refugiat”, la mare, alături de soția sa Miorița.

În ultimele zile, litoralul românesc a fost luat cu asalt de turişti plini cu bani. Printre aceştia se numără şi Adriean Videanu. Fostul edil al Capitalei a luat cu asalt plaja milionarilor, scrie Spynews.ro. 

Astfel, alături de soția sa, celebrul politician şi om de afaceri a profitat din plin de vremea excelentă de la Mamaia. Pentru mai bine de trei ore, Adriean Videanu şi nevasta sa au stat la soare, decişi să se bronzeze. Deşi se află în vacanţă cei doi au dorit să rămână conectaţi la evenimentele care au loc în ţară. Astfel, cei doi au stat cu ochii aţintiţi asupra telefoanelor mobile şi nu au ratat nicio ştire importantă, mai scrie sursa citată. 

Adriean Videanu (56 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni români. Între 1990 şi 2004, a fost ales de cinci ori deputat de Teleorman.