Evenimentul Zilei > Monden > Ilinca Vandici, trimisă acasă! Ăsta, da, şoc la Kanal D. Priorităţile sunt altele acum
Ilinca Vandici, trimisă acasă! Ăsta, da, şoc la Kanal D. Priorităţile sunt altele acum

Ilinca Vandici, trimisă acasă! Ăsta, da, şoc la Kanal D. Priorităţile sunt altele acum

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” şi ai postului Kanal D au primit veşti foarte proaste de conducerea televiziunii.

Din cauza epidemiei generate de Coronavirus în România, şefii de la Kanal D au luat decizie radicală în legătură cu emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Astfel, popularul show de la Kanal D îşi va amâna pentru o perioadă filmările, urmând ca acestea să fie reluate când condiţiile o vor permite. Explicaţiile sunt evidente: nevoia de a proteja echipa emisiunii, concurentele şi colaboratorii acestui show de anvergură sunt priorităţile mai-marilor de la Kanal D.

La rândul ei, şi prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a confirmat vestea tristă imediat după ediţia „Bravo, ai stil! Celebrities” de miercuri, 1 aprilie: „Toată echipa „Bravo, ai stil! Celebrities” rămâne acasă până când timpul îşi va relua cursul obişnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”

Locul show-ului în grila staţiei va fi luat de săptămâna viitoare de producţia „Îmi place dansul”.

„Pe fondul situatiei generate de pandemie, din dorinta protejarii angajatilor si familiilor acestora, a colaboratorilor si invitatilor din emisiuni, precum si din nevoia respectarii recomandarilor autoritatilor pentru prevenirea imbolnavirilor, Kanal D a restrans anumite activitati ale postului, fara a afecta fluxul difuzarilor in grila statiei.

Au fost retranse la maximum interactiunile in cadrul companiei, majoritatea angajatilor lucreaza de acasa, iar conditiile de distantare sociala si de igiena sunt respectate cu strictete.

Posibile modificari in grila Kanal D vor fi comunicate, ca si pana acum, prin canalele oficiale ale postului TV si prin materiale trimise presei”, au transmis reprezentanţii Kanal D.