Evenimentul Zilei > Actualitate > Ileana Ciuculete şi vizita MISTERIOASĂ făcută înainte să moară. Nimeni nu a ştiut asta până acum
Ileana Ciuculete şi vizita MISTERIOASĂ făcută înainte să moară. Nimeni nu a ştiut asta până acum

Ileana Ciuculete şi vizita MISTERIOASĂ făcută înainte să moară. Nimeni nu a ştiut asta până acum

Ileana Ciuculete s-a stins prematur îndurerându-i profund pe iubitorii muzicii populare. Cei care au cunoscut-o povestesc că artista a fost un suflet caritabil.

Cu doar câteva săptămâni înainte să plece în lumea celor drepţi, Ileana a făcut un gest extraodinar, care nu părea deloc să prevestească tragedie care urma să se întâmmple.

”Întâmplarea a fost că eu am avut angajamente de ceva vreme promise. Ileana Ciuculete a fost o mare interpretă a muzicii populare. A fost foarte iubită de public. Este o mare pierdere. Pe 2 martie am fost la Singureni la un cămin de bătrâni. Am fost invitat de Ileana să mergem. Acolo ne-am întâlnit cu o altă faţetă a lumii", a declarat Gelu Voicu la Antena Stars.

Copiii artistei și-au acuzat mama de abandon

Artista a ajuns la spital de mai multe ori din cauza problemelor de familie în ultimii ani. Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete din căsnicia anterioară, și-au acuzat mama de abandon. Cântăreața a susținut mereu că aceștia mint, că afirmațiile făcute de ei sunt neadevărate, susținând că este o „mamă îndurerată”. Mai mult, cântăreața susține că ei sunt manipulați și că, au case în care locuiesc, dar pe care vor să le vândă.

 "Mi-a povestit cândva ca-i place Sinatra. Păi, vorba lui, "that's life…" Ne vor lega mereu niște Revelioane…Ileana Ciuculete s-a stins azi", a scris realizatorul tv Dan Negru pe pagina de socializare, la scurt timp după ce a aflat de moartea artistei.

Cunoscuta interpretă de muzică populară a murit, la doar 59 de ani, chiar în braţele soţului. "I-au depistat virusul hepatitei C, care a galopat rapid şi a dat în ciroză. A murit în braţele mele. Sunt în stare de soc, mi-au administrat calmante", a declarat Cornel Galeş, soţul cântăreţei.