Doi actori celebri au lăsat serialele TV pentru marele ecran. Vara lui 2016 a fost extrem de solicitanta pentru Ozcan Deniz, interpretul personajului Kahraman din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”. Acesta a filmat intensiv pentru productia “Ikinci Sans”/ “A doua șansă”, pe care o regizeaza și în care joaca rolul principal masculin.

Rolul eroinei feminine i-a fost atribuit unei alte “stele” a micului ecran din Turcia, actrita Nurgul Yesilcay  (personajul Gulseren din “Furtuna Pe Bosfor”).

Deocamdata,  filmul este in faza de post-productie, premiera urmand sa aiba loc pe 18 noiembrie. Ozcan Deniz nu a oferit prea multe detalii despre subiectul acestuia, asteptand momentul lansarii.  Acesta a avut insa numai cuvinte frumoase despre partenera sa de platou, actrita Nurgul Yesilcay.

“A fost una dintre cele mai frumoase colaborari pe care le-am avut in cariera mea. Nurgul a fost o partenera perfecta, aproape ca ne-am inteles din priviri. Programul foarte strans ne-a obligat sa fim foarte eficienti si concentrati pe munca noastra, la filmari, iar Nurgul a dovedit ca simte personajul, ca il imbraca in asa fel incat sa fie viu, plin de viata”, a declarat Ozcan Deniz dupa terminarea filmarilor.

 
 

Ozcan Deniz (44 de ani) este un talentat creator si interpret: este cantaret, avand in palmares 11 albume, actor cu multe roluri in CV (este cunoscut in Romania din productia “Havin: Doua vieti, o dragoste”), dar si scenarist si regizor. Il puteti vedea in serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Frumoasa Nurgul Yesilcay, în vârstă de 40 de ani, actrița din serialul „Furtună pe Bosfor”, a mărturisit recent într-un interviu că este prea ocupată cu filmările și încă nu este pregatita pentru o nouă casatorie.

Nu am timp de maritis si nici sa intru in vreo depresie” a explicat actrița din „Furtuna pe Bosfor”. Mai mult, bruneta a explicat de ce are aceasta atitudine vis-a-vis de casatorie: "Sunt prea ocupata cu filmarile la seriale si cu proiectele in care sunt implicata incat sa ma mai gandesc si la acest aspect".