Evenimentul ZileiActualitateÎi IUBEȘTI de la Televizor! Uite ce PROPUNERE au primit doi actori CELEBRI

Îi IUBEȘTI de la Televizor! Uite ce PROPUNERE au primit doi actori CELEBRI

Îi IUBEȘTI de la Televizor! Uite ce PROPUNERE au primit doi actori CELEBRI
Doi actori celebri au lăsat serialele TV pentru marele ecran. Vara lui 2016 a fost extrem de solicitanta pentru Ozcan Deniz, interpretul personajului Kahraman din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”

Doi actori celebri au lăsat serialele TV pentru marele ecran. Vara lui 2016 a fost extrem de solicitanta pentru Ozcan Deniz, interpretul personajului Kahraman din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”. Acesta a filmat intensiv pentru productia “Ikinci Sans”/ “A doua șansă”, pe care o regizeaza și în care joaca rolul principal masculin.

Rolul eroinei feminine i-a fost atribuit unei alte “stele” a micului ecran din Turcia, actrita Nurgul Yesilcay  (personajul Gulseren din “Furtuna Pe Bosfor”).

Deocamdata,  filmul este in faza de post-productie, premiera urmand sa aiba loc pe 18 noiembrie. Ozcan Deniz nu a oferit prea multe detalii despre subiectul acestuia, asteptand momentul lansarii.  Acesta a avut insa numai cuvinte frumoase despre partenera sa de platou, actrita Nurgul Yesilcay.

“A fost una dintre cele mai frumoase colaborari pe care le-am avut in cariera mea. Nurgul a fost o partenera perfecta, aproape ca ne-am inteles din priviri. Programul foarte strans ne-a obligat sa fim foarte eficienti si concentrati pe munca noastra, la filmari, iar Nurgul a dovedit ca simte personajul, ca il imbraca in asa fel incat sa fie viu, plin de viata”, a declarat Ozcan Deniz dupa terminarea filmarilor.

 
 

Ozcan Deniz (44 de ani) este un talentat creator si interpret: este cantaret, avand in palmares 11 albume, actor cu multe roluri in CV (este cunoscut in Romania din productia “Havin: Doua vieti, o dragoste”), dar si scenarist si regizor. Il puteti vedea in serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Frumoasa Nurgul Yesilcay, în vârstă de 40 de ani, actrița din serialul „Furtună pe Bosfor”, a mărturisit recent într-un interviu că este prea ocupată cu filmările și încă nu este pregatita pentru o nouă casatorie.

Nu am timp de maritis si nici sa intru in vreo depresie” a explicat actrița din „Furtuna pe Bosfor”. Mai mult, bruneta a explicat de ce are aceasta atitudine vis-a-vis de casatorie: "Sunt prea ocupata cu filmarile la seriale si cu proiectele in care sunt implicata incat sa ma mai gandesc si la acest aspect".

 


Accesează: