Evenimentul Zilei > Actualitate > Iese cu scandal? Ce se întâmplă cu averea lui Emi Pian. Asta complică lucrurile
Iese cu scandal? Ce se întâmplă cu averea lui Emi Pian. Asta complică lucrurile

Iese cu scandal? Ce se întâmplă cu averea lui Emi Pian. Asta complică lucrurile

După moartea lui Emi Pian, o întrebare stă pe buzele tuturor apropiaților acestuia: Ce se va întâmpla cu banii interlopului ucis.

Potrivit cutumelor clanurilor, Emi Pian ar fi lăsat un testament, însă nu unul scris, lucru care complică destul de mult situația.

Antena 3 informează că acesta s-a afişat de-a lungul timpului, pe reţelele sociale, cu maşini extraordinar de scumpe. Ba mai mult, copiii săi, cu ocazia fiecărei aniversări, primeau câte o mașină extraordinar de scumpă.

În ceea ce privește testamentul, situația este complicată deoarece, la ei nu există un astfel de act la notar, deci este puțin probabil să se deschidă un proces de succesiune.

Pe de altă parte, potrivit tradiției, există un testament verbal și cel mai bătrân în familie după cel care a murit preia conducerea clanului şi tot el se ocupă de recuperarea banilor daţi împrumut de acesta, de-a lungul vieţii, dar și de împărțirea banilor și a bunurilor răposatului.

Înmormântarea lui Emi Pian, presărată cu scandal

Scandal la înmormântarea lui Emi Pian. Unchiul răposatului le solicită autorităților să îi dea o permisie tatălui interlopului pentru ca acesta să poată participa la înmormântarea fiului său.

Dacă tatăl lui Emi Pian nu va fi eliberat pentru a putea merge la înmormântare, unchiul acestuia ia în calcul amânarea înmormântării până când solicitarea se va aproba.

Cu toate că Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a făcut o cerere pentru a ieşi din penitenciarul Jilava, duminică, pentru a participa la înmormântarea fiului, cererea nu a fost aprobată, scrie Antena 3.

Pe de altă parte, mai multe rude din familia interlopului ucis nu sunt de acord cu amânarea funeraliilor.

Liderul Clanului Duduianu, Florin Mototolea sau Emi Pian, așa cum era cunoscut, a fost unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din România.

CITEȘTE ȘI: Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop

Șeful Clanului Duduianu a murit marți dimineață, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat unul dintre cei mai influenți capi ai lumii Interlope din România, Emi Pian a făcut avere, în special din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.