„Ibra” mai are contract cu gruparea din capitala Franței până în vara anului viitor, dar atacantul în vârstă de 33 de ani a declarat că și-ar dori să evolueze în MLS, campionatul din SUA. Zlatan s-a arătat încântat de fotbalul de peste Ocean și apreciază de felul în care s-a dezvoltat acest sport în Statele Unite în ultimii 10 ani.

„Bineînțeles că mi-aș dori să evoluez în MLS. Absolut. Cred că ar fi o experiență minunată pentru mine. Văd cum evoluează fotbalul în USA. Am fost aici în urmă cu 10 ani și lucrurile nu arătau prea bine, nu erau la nivelul la care sunt acum. Fotbalul de aici crește în direcția corectă și la un moment dat va ajunge la nivelul celui din Europa.

Cred că mulți jucători vor să vină și să joace în MLS. Poate nu la începutul carierei, însă în a doua parte pot veni să evolueze aici și în același timp să ducă o viață liniștită și frumoasă. Eu niciodată nu voi veni doar așa, cu numele. Dacă semnez cu o echipă vreau ca odată cu venirea mea să apară și rezultatele, altfel mai bine nu mai vin. Vin să câștig trofee, aceasta este slujba mea”, a declarat Ibrahimovici.