Oficialii clubului suedez Hammarby au anunțat, ieri, că Zlatan Ibrahimovic se numără printre acționarii echipei. „În această săptămână, reprezentanții clubului Hammarby s-au întâlnit cu AEG și cu Zlatan Ibrahimovic în Los Angeles. AEG a informat clubul că a vândut jumătate din partea sa în AEG Suedia lui Ibrahimovic, ceea ce înseamnă că Ibrahimovic devine acționar al lui Hammarby Fotboll AB”, se arată în comunicatul formației.

„Ibracadabra” s-a arătat entuziasmat de acest pas și a anunțat că vrea să contribuie la dezvoltarea clubului. „Hammarby este un club fantastic, cu suporteri pasionați și respectat în Stockholm și în întreaga Suedie. Întotdeauna mi-a plăcut echipa și fanii ei și sunt impresionat de reușitele din ultimii ani. Să reușesc să mă implic în dezvoltarea lui Hammarby este distractiv și entuziasmant”, a reacționat atacantul.

Mai mult, singurul club din Suedia pentru care „Ibra” a evoluat este Malmo FF. În prezent, suedezul are mari șanse să revină în fotbalul european, ca jucător, în Italia sau în Spania.