Evenimentul Zilei > Actualitate > Iată ce se întâmplă cu cartea lui Kalaus Johannis
Iată ce se întâmplă cu cartea lui Kalaus Johannis

Iată ce se întâmplă cu cartea lui Kalaus Johannis

La aproape trei săptămâni de la Gaudeamus, „Pas cu pas” înregistrează un nou record.

Volumul "Pas cu pas", cartea scrisă de președintele Klaus Iohannis devine una dintre cele mai cumparate carti din Romania intr-un interval atat de scurt – aproape 100.000 de volume in trei saptamani de la cel mai important targ de carte din tara. Reamintim că, „Pas cu pas” a fost cea mai cautata carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8000 de exemplare vandute in trei zile. Cartea a aparut pe 4 decembrie si in editie de chiosc. Pana in acest moment, Curtea Veche Publishing a primit deja solicitari pentru traducerea ei in limbile germana, maghiara si bulgara.

Marti, 9 decembrie, Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj legat de recordurile atinse de volum prin vanzarile cartii in format fizic si electronic si de sustinerea pe care doreste sa o acorde lecturii.

"Pe piata de carte, acest volum este o exceptie si un exercitiu”, declara directorul Curtea Veche Publishing, doamna Iren Arsene. "Interesul pentru volum arata starea fireasca a celor care doresc sa il cunoasca pe primul om in stat. Sper ca aceasta carte sa nu fie un record doar din punct de vedere al timpului atat de scurt in care s-a remarcat, ci sa devina si una dintre putinele carti vandute, dupa 1990, in sute si sute de mii de exemplare".