Evenimentul Zilei > Actualitate > „Iarna”, gratis, la Nottara
„Iarna”, gratis,  la Nottara

„Iarna”, gratis, la Nottara

Evenimentul zilei vă prezintă principalele evenimente de miercuri, 28 septembrie.

„Iarna”, gratis,  la Nottara

Teatrul Nottara își invită prietenii, astăzi, de la ora 18:00, la repetiţiile cu şi public la spectacolul „Iarna” de Jon Fosse. „Iarna”, de la Teatrul Nottara, este regizat de Mihai Măniuţiu. Distribuţia este alcătuită din Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu, Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu, iar scenografia este semnată de Adrian Damian. Light-designul, care completează decorul pentru a crea sentimentul că ne aflăm în sezonul rece, a fost realizat de Cristian Șimon și Andrei Florea. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.Bucharest Science Festival îşi deschide porţile

Bucharest Science Festival, primul festival dedicat cunoașterii științifice și tehnologice din România, își deschide porțile pentru toți iubitorii de știință, în perioda 28 septembrie – 2 octombrie, în București și alte două orașe ale țării. La baza acestui proiect stau pasiunea pentru cunoaștere și dorința de a aduce o schimbare pozitivă în societatea românească, iar ediţia din acest an a primit Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Tema BSF 2016 va fi colonizarea planetei Marte și provocările pe care o astfel de acțiune unică în istorie le va genera, răspunzând la cele mai arzătoare întrebări cu privire la cucerirea planetei roșii. În cadrul festivalului, vor fi organizate o serie de expoziții, seminarii și tururi ghidate pe teme științifice, dublate de experimente și demonstrații menite să arate și fața practică a științei.