Evenimentul Zilei > Monden > I-au găsit cadavrul într-un râu! Celebra actriță dispăruse fără urmă
I-au găsit cadavrul într-un râu! Celebra actriță dispăruse fără urmă

I-au găsit cadavrul într-un râu! Celebra actriță dispăruse fără urmă

Cadavrul actriței Naya Rivera a fost descoperit de autorități pe malul unui lac din California, SUA.

Naya Rivera, celebra actriță din serialul pentru adolescenți „Glee”, a dispărut fără urmă acum o săptămână, după ce nu s-a mai întors de pe barca pe care o închiriase, lăsându-l pe fiul ei de patru ani singur la bordul ambarcațiunii.

Autoritățile americane au identificat un cadavru pe malul lacului din California, unde vedeta a fost văzută ultima dată acum șapte zile.

„Un corp a fost găsit pe Lacul Piru în această dimineaţă. Operaţiunile de recuperare continuă”, au declarat serviciile şerifului comitatului Ventura, în apropiere de Los Angeles.

„Identificarea nu a fost încă efectuată”, au mai declarat oficialii.


Naya Rivera, 33 de ani, s-ar fi înecat accidental în Lacul Piru, bază nautică frecventată, după ce a închiriat pe 8 iulie o barcă cu care a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani pentru a petrece puțin timp cu el.

Fiul ei a declarat la Poliție că s-a dus să înoate împreună cu mama sa, dar aceasta nu s-a mai întors niciodată. După o lungă opreațiune de căutare, polițiștii și scafandrii nu au reușit să găsească nimic în primele zile.

Sergentul Kevin Donoghue, purtător de cuvânt al Departamentului Șerifului din Ventura, a declarat pentru BBC că „au alocat deja toate resursele necesare pentru o căutare mai avansată și că speră să o găsească pe actriță”.

Personalul autorizat care s-a ocupat de căutările mai avansate au folosit chiar și un sonar, împreună cu mai mulți câini de vânătoare, pentru a-i da de urmă actriței. Ba mai mult decât atât, aceștia au folosit și un submarin pentru a căuta pe fundul lacului.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: