Evenimentul Zilei > Actualitate > „I-am spus lui Brandao că va marca”
„I-am spus lui Brandao că va marca”

„I-am spus lui Brandao că va marca”

Olympique Marseille sărbătorește calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal. Omul care a dus OM în sferturi e brazilianul Brandao.

Deși a pierdut în cele din urmă returul cu Inter Milano, scor 1-2, OM s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Calificarea francezilor a stat însă sub semnul întrebării până în finalul jocului. Când toată lumea se pregătea de prelungiri, brazilianul Brandao a înscris pentru OM. Golul de 2-1 al Interului nu a mai contat.

"Am trecut prin momente dificile. Am luptat pentru a înscrie şi când l-am trimis în teren pe Brandao i-am spus că va marca. Este fantastic, cred că am fost cu adevărat mari.

Au fost ocazii de ambele părţi, deşi nouă ne-a lipsit puţin personalitatea în ofensivă. În orice caz, am eliminat Internazionale Milano şi am făcut-o jucând italieneşte.

Am întâlnit o echipă de mare calitate. Mandanda ne-a salvat în prima repriză, dar Inter a reuşit să marcheze cu 20 de minute înainte de final.

În acel moment m-am hotărât să risc. Suntem fericiţi pentru această calificare şi am demonstrat că în fotbal trebuie să ai încredere până la final. Este o seară specială şi pentru fanii noştri care au venit până la Milano", a spus, la final, Didier Deschamps, antrenorul echipei Olympique Marseille.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: