Chiar dacă a primit invitație, Mirel Rădoi nu s-a dus la petrecerea de nuntă a Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Selecționerul echipei naționale de tineret este finul lui Gigi Becali, dar relațiile dintre cei doi nu mai sunt deloc apropiate după ce nașul l-a dat afară de la FCSB.

Într-o declarație pentru DigiSport, Gigi Becali a comentat subiectul titularizării lui Andrei Vlad la meciurile „tineretului”, cu Ucraina și Irlanda de Nord, despre care s-a speculat că ar fi apărat buturile naționalei doar fiindcă e jucătorul patronului (naș) de la FCSB.

„Cu ce să mă ajute Rădoi, dacă el nu vorbește cu mine. Nu vorbește cu mine, nu a venit nici la nuntă. Cu ce să mă ajute? A, poate așa, din dragoste, se transmite dragostea naș-fin, dar el nu vorbește cu mine, dacă nu a venit nici la nuntă”, a reacționat Gigi Becali.

Înaintea partidei România – Irlanda de Nord, finul Mirel Rădoi nu a driblat răspunsul la întrebarea dacă va merge la nunta Teodorei: „Am invitație, dar nu am cum să plec din cantonamentul echipei naționale, să mă prezint la astfel de evenimente”.