Evenimentul Zilei > Social > Husa îți poate distruge telefonul. Pericolul din spatele acestui accesoriu
Husa îți poate distruge telefonul. Pericolul din spatele acestui accesoriu

Husa îți poate distruge telefonul. Pericolul din spatele acestui accesoriu

Specialiștii în smartphone-uri au descoperit că husele și carcasele pot distruge telefoanele. Ele protejează ecranul mobilului, dar sunt și extrem de periculoase.

Husele și carcasele îți protejează telefonul de zgârieturi sau lovituri, dar sunt și extrem de periculoase. Specialiștii în tehnologie au descoperit că ele cresc temperatura telefonului și că îl pot distruge definitiv. Ei au mai declarat că cei care acoperă telefonul cu o husă cu tot felul de desene strică farmecul designului și îi măresc volumul.

Husele cresc temperatura unui telefon

S-a mai descoperit că husele și carcasele cresc temperatura unui telefon și că acesta poate arde. O altă greșeală este să încărcăm telefonul în timp ce este în husă. Aceasta trebuie scoasă atunci când mobilul este în priză.

Carcasele acoperă butoanele și sloturile

Mulți producători de huse și carcase nu respectă mărimea și orificiile aferente sloturilor. Oamenii nu mai pot apăsa pe butoane cum trebuie și nu mai pot încărca telefonul din cauza huselor sau a carcaselor rigide.

Metalul și magnetul distrug telefonul

Carcasele din sau cu metal și husele care se închid cu magnet interferează în timp cu anumite funcții ale telefonului. Cele care se încarcă wireless riscă să nu aibă semnal din cauza metalului sau magnetului de pe ele. Și Internetul merge mai prost din cauza huselor metalice.

Metalul și magnetul perturbă și busola telefonului, iar acest lucru afectează GPS-ul.

Carcase vs. folii de protecție

Husele și carcasele pot distruge folia de protecție de pe telefon deoarece ele sunt mai strânse și pun presiune pe ecran.

Specialiștii în tehnologie recomandă husele din silicon. Ele nu afectează în niciun fel performanțele gadgetului. Ei au mai declarat că oamenii trebuie să țină telefonul într-un buzunar unde nu au alte obiecte. Mobilul trebuie pus departe de televizor și de alte telefoane funcționale pentru a evita interferențele magnetice potrivit Playtech.

Un alt sfat este ca oamenii să cumpere huse și carcase originale. Acestea sunt concepute special pentru cele mai noi modele de telefoane și sunt mai calitative.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: