Evenimentul Zilei > Politica > Hoţii de aur din Medgidia. Infractorii au dat târcoale mai multor case de amanet, după comiterea jafului
Hoţii de aur din Medgidia. Infractorii au dat târcoale mai multor case de amanet, după comiterea jafului

Hoţii de aur din Medgidia. Infractorii au dat târcoale mai multor case de amanet, după comiterea jafului

Patru persoane (trei bărbaţi şi o femeie) au furat mai multe monede de aur la începutul săptămânii, pe care au încercat să le vândă apoi unei case de amanet. Imaginile surprinse cu camerele de supraveghere arată că hoţii au dat târcoale mai multor case de amanet din Medgidia, înainte de a fi prinşi de poliţişti.

Imaginile arată cum cei patru suspecţis-au plimbat timp de o oră, fără să se oprească, pe lângă mai multe case de amanet din Medgidia, cel mai probabil pentru a scăpa de aurul furat. Şoferul a condus prudent, pentru a nu trezi suspiciunile poliţiştilor care erau pe urmele lor. Maşina a fost tot timpul în mers, iar cele patru persoane nu au coborât deloc din maşină, deşi, în anumite momente, autoturismul încetinise, relatează stirileprotv.ro.

Trei ore mai târziu, maşina s-a îndreptat spre Constanţa, unde a început o cursă nebună, cu poliţiştii de la operaţiuni speciale pe urmele lor. Oamenii legii au tras şase focuri de armă asupra autoturimsului, pentru a-i soma pe hoţi să se oprească. Cei trei bărbaţi au reuşit să fugă, lăsând în urmă prada şi pe tânăra de 27 de ani, care a fost prinsă de poliţişti.

Cei trei suspecţi au fost identificaţi şi sunt căutaţi în prezent de autorităţi.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News