La prima spargere, hoţii au deschis un seif în care se aflau o puşcă de vânătoare şi câteva sute de mii de euro. "Au luat banii şi arma a rămas. Arma a rămas, gloanţele au rămas" a povestit păgubitul.

Jaful a avut loc într-un imobil din Piaţa Victoriei, într-un bloc nou, unde doar cinci familii locuiesc deocamdată. Suspect este că nimeni nu a auzit când hoţii au pătruns în locuinţă, mai ales că uşa metalică de la apartament a fost spartă cu un levier, care a produs suficient zgomot încât să trezească pe toată lumea.

Culmea este că hoţii nu s-au mulţumit doar cu sutele de mii de euro furate şi au demarat o altă spargere, care a avut loc tot în aceeaşi lună. De această dată însă au făcut dezastru în casă şi au furat doar câteva parfumuri. "Televizorul nu l-au luat, video…, aparatura electronică nu au luat-o, laptop-ul nu l-au luat. Aparatul foto nu l-au luat", a mărturisit proprietarul.

Politiştii de la Secţia 1 au venit la faţa locului cu un câine special antrenat, care a luat o posibilă urmă. La dosar se mai afla şi alte dovezi, aşa că anchetatorii speră să-i prindă cât de curând pe hoţi, scrie ştirileprotv.ro.