Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL! Jucătorii naționalei au căzut PRADĂ HOȚILOR în Kazahstan. „Tricolorilor” li s-au furat banii din camere
INCREDIBIL! Jucătorii naționalei au căzut PRADĂ HOȚILOR în Kazahstan. „Tricolorilor” li s-au furat banii din camere

INCREDIBIL! Jucătorii naționalei au căzut PRADĂ HOȚILOR în Kazahstan. „Tricolorilor” li s-au furat banii din camere

Naționala României va juca în această seară, de la ora 19.00 (în direct la TVR 1), la Astana, cu selecționata din Kazahstan, în preliminariile CM 2018.

Însă, înaintea acestui meci, „tricolorii” au fost prădați de hoți. 12 dintre elevii lui Christoph Daum s-au trezit fără bani, care le-au fost furați din camerele de hotel, anunță Dolce Sport. Pe lângă bani, jucătorii naționalei au rămas și fără obiecte personale  de valoare. Cei păgubiți au reclamat că au pierdut sume între 50 și 300 de euro.

„Sper că acest lucru să îi motiveze pe jucători și să câștige la o diferență de scor mare”, a declarat fostul internațional Iulian Miu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.