O patrulă formată din polițiști și un jandarm au surprins mai mulți hoți care tăiau lemne ilegal dintr-o pădure privată aflată pe raza comunei Bordești din județul Vrancea. Polițiștii au reușit să-i oprească pe doi dintre hoții de lemne după ce i-au speriat trăgând cu armele din dotare.

„În această seară (vineri seara – n.red.), în jurul orei 20,45, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Gugeşti, împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, au surprins un grup de cinci persoane în timp ce tăiau ilegal material lemnos dintr-o pădure privată aflată pe raza comunei Bordeşti. Deoarece persoanele nu s-au supus somaţiilor poliţiştilor, pentru reţinerea şi imobilizarea acestora a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, astfel reuşindu-se identificarea şi reţinerea a două persoane”, se arată într-o informare de presă a inspectoratului de Poliție Vrancea.

Potrivit sursei citate, în cazul celorlalți trei indivizi care au reușit să scape se fac cercetări în vederea identificării și în vederea identificării.