Hoteluri de 5 stele din insula Zakynthos, criticate aspru de turiști. Ce reclamă vizitatorii

Hoteluri de 5 stele din insula Zakynthos, criticate aspru de turiști. Ce reclamă vizitatorii Grecia. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Insula grecească Zakynthos este o altă destinație preferată a românilor. Cu toate acestea, tutiști din toate colțurile lumii care au ajuns acolo, atrag atenția asupra anumitor aspecte. Primul la capitolul resort de lux all inclusive este Dali Luxury Rooms. Hotelul este foarte bine cotat, dar cu toate acestea au fost și oameni nemulțumiți. Aceștia descriu experința drept nesatisfăcătoare.

”Nu l-aș numi lux, ci locație decentă. Acest hotel este anunțat ca fiind de lux, dar nu este nimic mai mult decât un hotel de 3 stele care percepe prețuri mai mari. Am stat în suita pentru luna de miere pentru că ne doream lux și un duș decent. Problema cu dușul a fost că trecea de la o temperatură normală la apă foarte rece și apoi foarte fierbinte.

Dușurile de la hotelurile din insula Zakynthos, o provocare pentru turiști

Atât de fierbinte încât nu puteai sta sub el. În nicio cameră nu funcționa normal acest serviciu, pentru că am întrebat. A fost dificil să faci un duș. Cel mai bun caz, camera este de 3 stele, cu prețuri de 4 stele”, a scris un turist. Un alt hotel celebru de pe insula Zakynthos este Alykanas Village Resort. Un resort de 5 stele care promite foarte multe facilități și o cazare excelentă.

Cu toate acestea, lucrurile nu par să stea chiar așa, potrivit unora dintre turiști. ”Acest hotel este mare, cu mulți oaspeți și camere, dar cu numai trei zone mari de piscină. Iar șezlongurile sunt rezervate de la ora 8, când toată lumea își pune prosoapele în semn de ocupat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drept urmare cine se trezește după această oră nu mai prinde nimic. Dușul are un design groaznic cu capul în mijloc, așa că apa curge peste tot. Într-o dimineață nici nu aveam apă caldă cu care să facem duș.

Grecia, brațul Kassandra

Sursa foto: dreamstime.com

Micul dejun și servirea nu s-au ridicat la standardele așteptate

Paturile sunt foarte foarte tari. Wifi-ul nu funcționează în camere și abia dacă funcționează lângă piscină. Micul dejun a fost groaznic, totul era fad sau prea gătit. Cafeaua a fost îngrozitoare”, a scris un turist.Garden Village este un alt hotel catalogat drept foarte bun de majoritatea turiștilor. Dar nu sunt toți de acord. ”Eram în apartamentul numărul 17 de la parter și nu exista absolut nicio intimitate.

Șezlongurile sunt direct în afara balconului. Și ori de câte ori am vrut să mă schimb sau să mă odihnesc toate ușile trebuiau să fie ținute închise, făcând foarte întuneric înăuntru. Am întrebat dacă putem fi mutați, dar ni s-a spus că nu. Deși un alt cuplu fusese mutat cu o zi înainte” a scris un turist.