Doi cetățeni din Ucraina, tată și fiu, în vârstă de 42 și respectiv 21 de ani, au fost condamnați la 15 ani de închisoare după ce au fost acuzați că au ucis și au mâncat părți din trupul unui ofițer de poliție. Pentru că în Ucraina nu există o lege privind infracțiunea de canibalism, judecătorii au decis să îi trimită după gratii pentru omor deosebit de grav și posesie ilegală de arme, potrivit banatulazi.ro.

Maxim și Yaroslav Kostyukov au fost prinși în luna martie a anului trecut, la distanță de jumătate de an de la comiterea faptei. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool când cei doi au început să se certe cu Yevgeny ‘Zhenya’ Petrov, un polițist de 45 de ani.

Incidentul a pornit de la tema conflictului dintre forțele Kievului și rebelii pro-Moscova din partea de est a țării. Fiul l-a imobilizat pe polițist prin spate, în timp ce tatăl acestuia l-a înjunghiat, de două ori, în piept. Apoi au tăiat bucăți din corpul victimei, le-au fript și le-au mâncat împreună cu un om al străzii.

(Sursa foto-Dailymail)