Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOP Nur-e-Dasht, belucii cei misterioși și busola. Provine, oare, astrologia dintr-o civilizație anterioară?
HOROSCOP   Nur-e-Dasht, belucii cei misterioși și busola. Provine, oare, astrologia dintr-o civilizație anterioară?

HOROSCOP Nur-e-Dasht, belucii cei misterioși și busola. Provine, oare, astrologia dintr-o civilizație anterioară?

HOROSCOP Eu cred, sunt ferm convins, că au mai existat patru civilizații, înaintea noastră, pe Pământ. Există multe dovezi materiale și mai toate religiile istorice pomenesc acest lucru. Cred că astrologia s-a transmis civilizației actuale de unul, sau mai mulți reprezentanți ai unei civilizații anterioare.

 

HOROSCOP Pe 9 septembrie s-au născut cardinalul de Richelieu, Lev Tolstoi, James Hilton, Cesare Pavese, Hugh Grant, Gina Gogean, Dana Dumitru, Domnica Filimon. Pe 10 septembrie s-au născut Yma Sumac, Arnold Palmer, Jose Feliciano, Antioh Cantemir, Mihaela Martin, Mihai Pocorski.

 

În calendarul creştin-ortodox, pe 9 septembrie sunt Sfinţii: Ioachim şi Ana. Onufrie de la Vorona şi Chiriac de la Tazlău. Sf. Părinți de la al III-lea Sinod Ecumenic. În ”Kalendar”, Cercurile Mariei. Pe 10 septembrie, duminică, sunt Sfintele Minodora, Mitrodora și Nimfodora.

 

La mulţi ani! Celor care poartă numele de Ana sau derivate. Un nume frumos, vechi, puternic!

 

 

HOROSCOP Se vede că s-au terminat concediile, că se apropie începutul şcoalii şi mulţi dintre cei care mă citesc se adună pe la casele lor. Creşte volumul corespondenţei primite. Mă certaţi că nu vă mai spun poveşti din Orient. Nicio problemă, vine Orientul la domniile voastre. O să vă spună migranţii la poveşti…

 

Dar, m-am uitat în jurnalul meu şi am văzut că întâmplarea pe care aş dori să v-o povestesc s-a întâmplat exact acum mai mult de treizeci de ani, de ani, tot într-o zi de 10 septembrie. Mai curând, în noaptea de 10 septembrie…

 

HOROSCOP   Poate v-am spus-o şi altădată… cu siguranţă v-am spus-o în altă zi de 10 septembrie, dar repetiţia este mama învăţăturii!

 

HOROSCOP  Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, o să vă povestesc încă o istorie adevărată. Într-o noapte, acum mult timp, în Iran, în deșertul Dassht-e-Kavir mergeam cu maşina prin deşert, pentru că noaptea este o temperatură suportabilă, mă îndreptam spre Observatorul Astrologic Nur-e-Dasht, ei bine, la un moment dat m-am rătăcit, am pierdut pista.  Pe atunci nu erau GPS sau telefoane mobile, iar pe undeva, prin văile deşertului albeau oasele unor din situaţia mea.

 

Aşa că am oprit maşina şi am dat la maximum casetofonul. Am pus o casetă cu muzică iraniană, cânta frumoasa Homeira, Dele Divune și alte melodii superbe – interzise de regimul islamic, dar adorate de popor. Muzica persană are o anvergură, o amploare, o deschidere de zbor de albatros. Se înalţă, se înalţă, apoi viorile spun că este doar o poveste, o muzică frumoasă! Casetofonul avea un amplificator de 200W… îl folosea molahul din Saveh la rugăciuni. În deşert muzica se poate auzi şi de la o sută de kilometri, noaptea, în liniştea ciudată întreruptă doar de glasul nisipului. Speram că cineva mă va auzi, oricum, era aproape Lună plină şi se vedea destul de bine.

 

HOROSCOP  Aşa s-a întâmplat! Peste mai mult de o oră, preț de o casetă și ceva, două fulgere negre veneau spre maşina mea. Doi călăreţi, pe cai negri, înfăşuraţi în haine largi negre. Au oprit brusc în faţa mea, la nici un metru, împroşcându-mă cu pietricele. Şi au rămas nemişcaţi.

 

Erau belucii, un popor misterios care migrează prin toată Asia Centrală. Nu ţin seama de frontiere, de state, au propriile lor legi şi propria conducere. Când autorităţile le-au vrut "binele" adică să-i lege de un loc, să le dea case, să-i pună la taxe şi impozite, belucii şi-au strâns corturile negre şi au dispărut într-o noapte.

 

Le-am spus călăreţilor în puţina farsi pe care o ştiam că m-am rătăcit şi că vreau să ajung la Nur-e-Dasht. Când am pomenit de Nur-e-Dasht cei doi călăreţi s-au uitat unul la altul, apoi unul a spus scurt "berim", adică mergem.

 

După jumătate de oră de mers după coada cailor am ajuns la "satul" nomazilor. Vreo treizeci de corturi mari, negre, mulţi copiii şi mulţi ochi sclipitori de femei, ca doar atâta se vedea din ele.

 

HOROSCOP  M-au primit în cortul şefului. M-au descusut ce căutam la Nur-e-Dasht. Le-am povestit despre karga Saveh, unde ridicam un baraj de 127 metri înălțime ca să aibă Teheranul apă, de pasiunea mea pentru documente vechi și astrologie, despre Madrasse Omar Khayyam și despre observatorul astrologic Nur-e-Dasht, Lumina Deșertului, ultimul din lume. Se pare că răspunsurile mele i-au satisfăcut deoarece dădeau încet din cap a aprobare şi şuşoteau între ei, în limba lor imposibilă, dar melodioasă şi sonoră. M-au servit cu ceai, cum nu am mai băut niciodată. Şi cu zahăr candel. Am văzut privirea pofticioasă a copiilor şi am refuzat zahărul. Probabil că treceau prin mari lipsuri. A două zi, după un somn binefăcător, în liniştea perfectă a deşertului, am cerut să mi se indice direcţia către Nur-e-Dasht.

 

Spre surpriza mea "reiss", şeful, a scos de undeva de sub hainele largi, negre o… busolă, mare, militară, de o precizie remarcabilă. S-a uitat la busolă, apoi la Soare şi mi-a indicat o direcţie. L-am întrebat pe şef la ce-i trebuie busola. "Ca să aflăm în ce parte este Mecca, noi ne mişcam mult, dar ne rugăm de cinci ori pe zi!"

 

Pe înserat, am plecat. M-au escortat tinerii călări, o întreagă armată, ca să nu greşesc drumul. Mă simţeam ca Lawrance al Arabiei. Când am ajuns la pistă, toţi călăreţii, la un semn au întors caii şi mi-au spus: "Drum bun, pacea fie cu tine, Rahman ben Al-Kitab!"

 

HOROSCOP  Aşa mi-a rămas numele în Asia: "Fiul cărţii, cel milostiv",  cărturarul cel bun la suflet. Am uitat să vă spun că vaneta Toyota pe care o conduceam era plină de provizii pentru Nur-e-Dasht, vreo două tone, cumpărate din banii mei, din Bazarul din Teheran. Aşa că le-am lăsat şi copiilor beluci trei saci cu căpăţâni de zahăr şi şefului două cartoane de ţigări "Bahman" şi multe, vreo două sute, de conserve de miel.

 

Când am ajuns la Nur-e-Dasht, cei de acolo m-au întâmpinat cu: "Dar ce aventuri ai avut, Rahman ben Al-Kitab!" La fel şi la Teheran, sau la Saveh, la Isfahan, Bandar Abbas sau Qom. Oare cum comunicau belucii la sute de kilometri fără mobile şi cum întreţineau herghelia aceea de cai arabi, frumoşi cum nu am mai văzut de atunci, în mijlocul deşertului? Numai Dumnezeu ştie, cu siguranţă…

 

HOROSCOP  La Nur-e-Dasht, Lumina Deşertului, ultimul observator astrologic din lume, am învăţat să fac horoscoape adevărate! Acolo mi s-a spus că fiind un „rūmi” care locuieşte în Europa, trebuie să fac horoscoapele după metoda astrologiei creştine a cardinalului Pierre d’Ailly şi cu ajutorul cheilor de interpretare ale papei Urban. Acest tip de horoscop are pentru fiecare zi două parţi: o parte fixă, care se cam repetă în fiecare an şi priveşte poziţia Soarelui în gradul de zodie respectiv şi o parte mobilă, aspectele în respectiva zi, planetele în case şi zodii, configuraţiile, foarte rar stelele fixe.

 

Cred că este o problemă de orientare. În viaţă trebuie să ai o busolă!

 

Trăim vremuri istorice, viaţa noastră este pe cale să se schimbe, radical, dragi lupi, padawani şi hobbiţi. Invazia musulmană va intra pe agenda fiecăruia dintre noi foarte curând. Creşterea impozitelor şi a preţurilor, pericole de epidemii, care vor fi prilejuri de vaccinări aiurea, bani să iasă, avantaje date migranţilor ca ilegaliştilor, pardon, „luptătorilor de la loviluţie”, murdărie, boală, agresiuni, umilinţe, obrăznicii, violuri, convertirea forţată la islam, ocuparea, cu prioritate, a locurilor de muncă de cătră migranţi, locuri speciale la şcoli şi universităţi pentru copiii lor, etc etc. Eu recunosc viitorul, când îl văd, asta vă așteaptă! Nu, nu este vorba de religie, ci de o schimbare fundamentală. În lume există două moduri de producție: cel european și cel asiatic. Înlocuirea modului de producție european cu cel asiatic va duce lumea repede și inevitabil către final. Musulmanii și calitatea chinezească sunt cele două tăișuri ale foarfecii care va tăia firul civilizației actuale.

 

HOROSCOP  Pentru că, dragi lupi, padawani și hobbiți eu cred, sunt ferm convins că pe Pământ au mai existat patru civilizații, înaintea noastră, pe Pământ. Există multe dovezi materiale și mai toate religiile istorice pomenesc acest lucru. Cred că astrologia s-a transmis civilizației actuale de unul sau mai mulți reprezentanți ai unei civilizații anterioare. Mai multe surse istorice și religioase spun acelși lucru: medicina, chimia, matematica, astrologia etc au fost aduse oamenilor de către titani sau îngerii căzuți, furate din cunoșterea divină, ca să îmbunătățescă traiul mizerabil al oamenilor din vârsta de fier, cea de a cincea civilizație, cea de astăzi. Se poate specula că cei veniți din cer, cu puteri imense, au fost echipajul unei nave spațiale întoarsă pe Pământ după eoni, din cauza efectului relativității, astronauții nemaigăsind propria civilizație, distrusă, ci o alta, la început, primitivă. Mai mult, sunt cercetători, savanți serioși, care afirmă acest lucru și aduc dovezi și eu nu am motive să nu-i cred!

 

HOROSCOP    Vă supun atenției o dovadă. În astrologia antică petele în Soare erau prevestitoare de nenorociri și pierderi. Așa scrie pe plăcuțele de lut ars, cu cuneiforme, de la Nimrud, acum peste 5.500 de ani, așa scria și faronul Ramses al II-lea, acum 4.500 de ani, așa apare și în Evul Mediu. Ce nenorociri, ce pierderi? Acest lucru a devenit evident nu de mult timp. Petele în Soare sunt asociate cu mari erupții solare care aruncă în spațiu cantități enorme de radiații. O parte ajunge și pe Pământ, perturbând comunicațiile, derglând sateliții și mai toată electronica. Ați realizat, nu? Ca să ai pierderi și nenorociri trebuie să ai un nivel tehnologic, telecomunicații, spațial și electronic cam ca cel actual. Deci cei care au observat și au enunțat faptul că petele în Soare provoacă pierderi și nenorociri, aveau un nivel tehnologic cel puțin egal cu cel din ziua de astăzi! O civilizație anterioară, fără nicio îndoială! QED

 

Au fost și de curând niște erupții solare, modeste, pe 4 și 5 septembrie, Soarele este într-o perioadă de activitate minimă. Nu s-au înregistrat fenomene extraordinare, nici măcar interesante, mi se transmite de la Observatorul Mauna Kea. Totuși, două uragane și un cutremur devastator, parcă e ceva… probabil, coincidențe, până când cineva va vedea conexiunea!

 

O să vadă, nu am nicio îndoială, dacă nu acum, în civilizația viitoare, doar mereu, mâine, este o altă zi! 

 

                                                        ⃰    ⃰    ⃰

 

 

HOROSCOP

                                                   

 

BERBEC  O sâmbătă favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. O situaţie din familie te îngrijorează, dar azi poţi lucra la rezolvarea ei.  Perioada îţi este favorabilă în mai toate domeniile. Atenţie la schimbările de temperatură şi presiune, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie OK! Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Proiectele începute în această perioadă vor aduce rezultate excelente. Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Amintirile dor, uneori, dar constaţi că nu aşa de tare şi reflectezi că şi emoţiile se cicatrizează. Duminică eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine. Duminică seara poţi să te distrezi la un spectacol, concert, film sau la un club bine protejat contra incendiilor pentru ca urmează o nouă săptămână densă de lucru şi trebuie să ai rezervă de bună dispoziţie.

 

HOROSCOP

 

TAUR    Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate.  Adevarul e făcut de cei puternici, iar istoria este scrisă de învingători. Ai timp, in sfârşit, în acest weekend să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.  Poţi face mici schimbări, acasă, scurte vizite, loco, însă nu te aventura să pleci la munte.  Primeşti, poate, ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.  Atenţie la un partener sau “prieten”. Saturn afectat indică o indiscreţie!  Culmea este că şi duşmanii te ajută – probabil nu te mai vorbesc de rău o perioadă! Sâmbătă nu te împărţi în mai multe direcţii odată. Stabileşte o ordine de priorităţi şi respect-o! Duminică ideile tale sunt constructive şi chiar au un sâmbure de entuziasm şi optimism. Nu pleca urechea la scenariile catastrofice şi la pesimiştii de serviciu. Văietatul şi cobitul, la români, sunt virtuţi naţionale!

 

HOROSCOP

 

GEMENI  Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întalnirile decisive! Dacă eşti hotărât să pleci în weekend, mai bine lasă pentru mâine dimineaţă. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.  Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, o să evitiţi neplăcerile. Sâmbătă ai ocazia să-ţi îndeplineşti o dorinţă mai veche. Dorinţele tale sunt la fel de legitime ca şi ale celor din jur, ale prietenilor şi familiei. Eşti puţin mai încăpăţânat decăt de obicei, dar asta poate fi şi o dovadă de personalitate.  Duminică întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi.

 

HOROSCOP

 

RAC    Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi! În acest weekend te găseşti în postura plăcută nativilor zodiei să se simtă armonios şi să fie într-un anturaj favorabil, mai ales că este vorba de o petrecere. Foarte bune rezultate la cumpărături, la piaţă sau supermarket. Depăşeşti planul, la cheltuieli, dar nu ştiu dacă este de bine, sau de rău. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. Stai acasă sau învârteşte-te prin apropiere.  Perioada este, de asemenea, favorabilă pe plan emoţional pentru începerea unor proiecte sau relaţii noi, dar numai după ce reflectezi, de gândeşti, măcar un pic. Duminică este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti. Puţină curăţenie şi puţină ordine de toamnă, că doar nu o să aştepţi turma de girafe să facă curat în locul tău!

 

HOROSCOP

 

LEU   Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc doar să se folosescă de tine.   Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil ! Trebuie doar să treci peste criza din perioada acestui weekend – o mică criză existenţială – de identitate şi pasaj.  Trebuie să realizezi că orice zi este o zi care se va juca chiar dacă nu eşti pregăti. Sâmbătă, armonia si echilibrul Cosmosului şi steaua fixa Fomalhaut te ajuta sa-ti intelegi mai exact propria personalitate, limitele, calitaţile şi drumul pe care sa-l urmezi. Duminică – lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul astăzi degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci! Distrează-te sau odihneşte-te, nu te mai tortura cu gânduri fixe şi păguboase.

 

HOROSCOP

 

FECIOARĂ   Dacă ai luat o hotărâre, sâmbăta aceasta ţine-te de ea. De fapt, o veste primita spre sfârşitul zilei te fac să speri intr-o posibilă îmbunătăţirea a situaţiei financiare, dar nu te grăbi! Cumpărăturile sunt fructoase ori se dovedesc foarte plăcute. În această perioadă a weekendului poţi să îmbini plăcutul cu utilul. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales sâmbăta. Este posibil sa primesti niste vesti si sa te nelinişteşti din cauza unor probleme cu proprietăţi şi/sau moşteniri, asta duminica. Totul se rezolvă cu bine, din fericire, sigur, mai târziu. În această perioadă, mai ale sâmbătă, trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.  Duminică, stelele te favorizeaza in achizitionarea unor obiecte de imbrăcaminte de sezon pe care o să le porţi cu placere, pentru că iţi stau bine. Neapărat să fie din in sau bumbac, dar toamna merge şi lâna de prima calitate, evită porcăriile din plastic.

 

HOROSCOP

 

BALANȚĂ  Configuratia cosmica te avertizeaza sa te odihnesti mai mult si sa-ti menajezi sanatatea. Nişte vitamine cu minerale nu ar fi o idee rea. Trei mere pe zi şi la doctor niciodată!  Domeniile favorizate în acest weekend sunt cele ale familiei si relaţiile de amor, cele defavorizate privesc sectorul financiar si relatiile sociale. Adică cine are noroc la dragoste nu are noroc la bani!  Atenţie mare la ce spuneţi şi mai ales cui spuneţi. Balanţele, mai ales cele „dezechilibrate”, nu prea au tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.  Sâmbătă, probabil una sau câteva surprize plăcute. Sufletul tău bun te împinge azi spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor. Este şi aşa bine, dar fii generos cu cine merită. Duminică, norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara sa faci prea mult efort. Dar atenţie la ce-ti doresti!

 

HOROSCOP

 

SCORPION  O zi de sâmbătă care seamănă cu altă zi de sâmbătă in care rutina distracţiilor obişnuite devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”.  Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună. Sâmbăta poate aduce unora dintre nativi şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale.  Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar.  Duminică poate la un film, nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Duminică seara se poate să ai de luat o decizie. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi daca vrei să fii apreciat mereu de anturajul tău, de familie și prieteni.

 

HOROSCOP

 

SĂGETĂTOR   Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemle urgente şi distrează-te, este sâmbătă! Sâmbătă poti  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi petreceri reuşite.  In acest weekend probabil că trebuie să faci ceva cumpărături. Veşti de departe, consultaţi-vă e-mail-ul, reţeaua de socializare sau mai prozaica cutie de scrisori.  Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent.  Duminică, posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe.  În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare  că se întâmplă în această perioadă!

 

HOROSCOP

 

CAPRICORN   Stelele iti sortesc o zi bună, nu te mai doare spatele şi capul, iar cu puţină gândire pozitivă poţi rezolva şi problemele cotidiene de sîmbătă, cum ar fi cumpărăturile şi curăţenia. Weekend-ul te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi. O veste te influenţează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor.  Nu te repezi imediat ce auzi o intrigă. Uneori, adeseori poate, Capricornii ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflecteaza cui prodest (cui foloseşte) toată ingineria asta şi nu vei cădea în cursă. Idealizează mai puţin persoana iubită şi o să ai o viaţă mai fericită. Duminică seară, stai puţin, fă-ţi un ceai şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine… Ai uitat de proiectele și visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene.

 

HOOSCOP

 

 

VĂRSĂTOR  Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viata personală, suferă din cauza întârzierilor produse, probabil, de Saturn. Astăzi poţi avansa  în rezolvarea problemelor sentimentale. Sezonul încă calduros,  face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, poate chiar accidente. Duminică, din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi  în analize utopice şi procese de conştiinţă. Cere un sfat de la Leu sau de la un Geamăn. Pentru o mica parte din Vărsători duminică seara este o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental.

 

HOROSCOP

 

PEŞTI     Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu încerca să ceri ajutor, verificând proverbul, sâmbăta asta.  Mai bine ajută-i tu, fără iluzii şi obligaţii, pe cei pe care îi consideri prieteni.  Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi aspectele nefavorabile care influenţează semnul zodiacului.  In orice caz nu te poţi baza pe nici un ajutor: rezolvă problemele singur(ă). Sâmbătă informaţiile contradictorii creează dileme. Configuratia astrologică iţi indică să nu te repezi sa tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru ca lucrurile se vor lămuri, ca de la sine. Cu dragostea stai bine  dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reprosurile şi discuţiile în contradictoriu.  Duminică, lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi vor arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Pe total, aproximativ doua zile bune.

 

HOROSCOP

 

 

END

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: