Editura Evenimentul si Capital

HOROSCOP Cel mai bine păzit secret al lui Elon Musk a fost dezvăluit de către Greg Reichow, unul dintre directori

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 9841 Vizualizari

HOROSCOP Greg a părăsit Tesla, acum ceva timp, amiabil. ”Chiar cei pe care i-a dat afară, au vorbe frumoase despre Elon Musk” spune fostul director. El declară că nu a mai rezistat ritmului infernal impus de Elon Musk. Musk, însuși, muncește zece ore pe zi, inclusiv sâmbăta. Au trebuit să înlocuiască, în fabrică, brațele roboților din oțel cu ceva mai rezistent, fibre de carbon, pentru că se mișcau cu așa de mare viteză, că se rupeau.

HOROSCOP Pe 25 octombrie s-au născut Pablo Picasso, Annie Giradot, Galina Vişnevskaia, Jon Anderson, Vasile Parizescu, Ioan Chirilă, Sabina Ivaşcu şi Regele Mihai al României.

HOROSCOP În calendarul creștin ortodox sunt Sfinții: Marcian, Martirie și Tavita.

Tradiţional, în ”Kalendar” pe 25 octombrie, este Ajunul Sf. Dumitru (Sumedru).

Îninte de orice să ne gândim la soarta Regelui, acest personaj demn de tragediile lui Shakespeare, care astăzi împlinește 96 de ani, era de o seama cu tata, să-i spunem: ”La Mulți Ani, Majestate!”

HOROSCOP În ajunul Sf. Dumitru se împarte de sufletul morţilor, căzând anul acesta în zi de miercuri, zi de post, să ne gândim și la cei care au luptat în războaie, la cei căzuți pentru patrie. Este un ritual cu un pronunţat caracter funerar. Se face Focul lui Sumedru, peste care sar copiii ca să fie sănătoşi tot anul şi tinerii ca să se căsătorească în anul ce va să vie. Femeile şi fetele împart seara, la lumina focului, nuci, mere, struguri, prune uscate, vin vechi şi ţuică nouă.

Cănd focul este să se stingă, se coc cartofi în jar şi se spun poveşti, pilde şi ghicitori. Apoi ia fiecare gospodar câte un tăciune şi-l aruncă în livadă pentru ca pomii să se călescă şi să rodească şi la anul.

Tradiţia cere ca să se stea până când focul de Sumedru se stinge de tot.

HOROSCOP De ce? Pentru că nu departe, în întunericul protector, pe timpuri, pândeau lupoicele cele înţelepte. Dacă puteau să fure un tăciune aprins din Focul lui Sumedru atunci puteau să zămislească Lupii de Foc, Magistraţii şi Executorii Legii vechi.

Or, se ştie, că în ultima mie de ani au mai apărut trei Lupi de Foc, aşa că numărul lor total este de nouă. Când numărul lor va fi de doisprezece şi cu Lupul Şchiop, treisprezece, atunci apele vor îngheţa, pământul se va cutremura şi va înghiţi omenirea, va fi ploaie de foc şi Sfârşitul Lumii...

HOROSCOP Evident, un mit vechi de când lumea, când focul trebuia păzit, pentru că oamenii nu ştiau încă să-l reaprindă! O legendă europeană, cum sunt multe pe alte meleguri, scandinave, nordice, cu foc și îngheț veșnic, lupi şi amurgul zeilor!

HOROSCOP Aici trebuie să facem buna dreptate creştinilor care aleg să fie incineraţi, ca Sergiu Nicolaescu, sau Roger Moore. Mult timp, în unele locuri în Europa, cam câteva sute de ani, după Hristos, a rămas obiceiul ca creştinii europeni să fie incineraţi.

Apoi episcopii s-au implicat în speculaţii imobiliare cu terenurile din jurul bisericilor pe care le-au transformat în cimitire după modelul evreiesc. Afacerea era clară: în cazul incinerării se plătea odată pentru ritualul de incinerare... şi gata! În cazul înmormântării plata devenea abonament permanent, parastase peste parastase la mormânt, chirie pentru mormântul respectiv, pentru slujbe de pomenire, pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea mormântului etc, etc.

De fapt cea mai bună mărturie în favoarea incinerării o găsim în cea mai veche Biblie, cea tradusă după varianta păstrată în Irlanda, la Sf. Patrick, KJV (King's James Version) : "...dust to dust, ashes to ashes..." din ritualul funerar: "pământ la pământ, cenuşă la cenuşă". QED!

Aşa că nu judecaţi ca proştii pe creştinii care aleg să fie incineraţi... toţi o să fim judecaţi când trebuie, de cine trebuie! Fiecare este măsurat, cântărit și judecat.

HOROSCOP Dar altceva doream să vă povestesc. Dragi lupi, padawani și hobbiți, Greg Reichow a fost unul dintre directorii lui Elon Musk.

Greg a părăsit Tesla, acum ceva timp, amiabil. ”Chiar cei pe care i-a dat afară, au vorbe frumoase despre Elon Musk” spune fostul director. El declară că nu a mai rezistat ritmului infernal impus de Elon Musk. Musk însuși muncește zece ore pe zi, inclusiv sâmbăta. Au trebuit să înlocuiască brațele roboților din oțel cu ceva mai rezistent, fibre de carbon, pentru că se mișcau cu așa de mare viteză, că se rupeau. La Tesla și SpaceX se operează și 50 de schimbări importante pe săptămână, inovații și îmbunătățiri, adaugă fostul director.

Greg Reichow a declarat recent, acum câteva zile, că Elon Musk pregătește o mare lovitură, o mșină electrică de curse! Oricum, Model S atinge suta de kilometri în 2,8 secunde, motorul electric este imbatabil când este vorba de accelerație. Fostul director a mai declarat că totul, inclusiv ultimă sârmă, sau siguranță, se fac în Gigafactory. Totul este produs de Elon Musk. ”Am avut destule surprize, cu produse, subansamble cumpărate de la furnizori americani, care s-au dovedit a avea calitatea Made în China”. În sufletul meu am rămas un director la Tesla, chiar dacă am părăsit fabrica, mă bucură fiecare succes al lui Elon Musk, a mai spus Greg.

HOROSCOP Singurul accident, din vina producătorului, al unei mașini Tesla a fost cauzat de un astfel de produs, Made în China. Așa că Elon Musk a hotărât să fabrice el tot, până la ultimul șurub, sau condensator. Am văzut șuruburile și condensatorii produși de Elon Musk: șuruburile sunt integral din crom, iar condensatorii au învelișul din argint aurit.

Secretul care încă mai rezistă este când și cine va pilota Tesla Spider creditată cu o media, pe pista de fabrică, în Nevada, de 375 km/h.

Mi-au plăcut întotdeauna mașinile rapide, am un record împreună cu frumosa Mémé și motanul Malus, nebătut nici până în ziua de astăzi. Dar este altă poveste…

Până la altă poveste să ne amintim că mâine este, în definitiv, o altă zi!

⃰ ⃰ ⃰

HOROSCOP

BERBEC Încă o zi cenușie de toamnă care îți picură în suflet nostalgii și regrete. Gândești că vara a trecut repede și inutil, ca o promisiune nerealizată. Concentrează-te pe activitatea obișnuită. Orele dimineţii sunt mai putin favorabile. Pentru un procent din zodie: succese, din nou neaşteptate, pentru că vin târziu, când nu te mai aşteptai, în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Dupa această perioada, în orice caz nu astăzi, poți obţine recunoaşterea unor eforturi trecute.

HOROSCOP

TAUR Ziua de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, cu cei din jurul tău. O veste te impresionează mult. Afacerile personale, sentimentale, sunt aspectate favorabil. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei, dar si distracţiei şi relaxarii. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Apoi ţi se pare că ai uitat ceva. Nimic nu este nou sub soare, lucrurile se uită pentru că nu este nimeni sa-ţi amintească de ele... Déjà vu!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
07:51 POZIȚIONĂRI înaintea CEx-ului. Un LIDER al PSD face declarații despre DEMISIA lui DRAGNEA 00:05 TRĂDARE la care DRAGNEA NU se AȘTEPTA! Prieteniile PERSONALE pot ZĂDĂRNICI CONTRAATACUL. „PSD are ȘANSE MARI să PIARDĂ GUVERNAREA” 21:53 FELIX STROE face APEL la UNITATE ÎN JURUL CONDUCERII PSD 21:29 Tabăra DRAGNEA CONTRAATACĂ. Va fi EXCLUS vineri! Ghicitoare pentru CExN al PSD: cine a scris SCRISOAREA CELOR TREI 21:19 E clar, DRAGNEA ESTE ÎNCOLŢIT din toate părţile! Încă o LOVITURĂ DE RĂSUNET în interiorul PSD 21:10 Firea nu-l uită şi nu-l iartă pe Dragnea. ATACUL CARE SPUNE TOTUL despre intenţiile ei. News alert 20:00 Fotografia momentului! Cum arată HARTA cu judeţele PRO şi CONTRA lui Liviu Dragnea şi care organizații se ABŢIN. Foto în articol 19:56 Păzea, Ion Iliescu se întoarce! Editorial de Simona Ionescu 19:46 DAEA a DECIS cum se poziționează în SCANDALUL din PSD. Trebuie „să DISCUTĂM ca BĂRBAȚI ce suntem” 18:14 Firea a oferit DETALII INCENDIARE din culisele PSD. ATAC DEVASTATOR la adresa lui Dragnea 18:13 ZÂNZANIE în PSD! ARDELENII ies la ATAC. Planul EXTREM pentru SUSȚINEREA lui Dragnea 18:08 STĂNESCU nu-l mai SUPORTĂ pe DRAGNEA. Mesaj AGRESIV de ULTIMĂ ORĂ 17:58 DRAGNEA NU mai ARE de ALES! DEMISIA sau CĂDEREA GUVERNULUI? PSD poate PIERDE MAJORITATEA în PARLAMENT, dacă actualul LIDER NU SE REATRAGE 17:48 Coaliția PSD-ALDE STĂ SĂ CRAPE. Atac PERFID la premierul DĂNCILĂ în plin SCANDAL al SCRISORII CELOR TREI 17:37 Partizanii lui DRAGNEA activează OPȚIUNEA NUCLEARĂ. Acuzații de COLABORARE cu STATUL PARALEL. „Parcă e venită din LABORATORUL KOVESI-MAIOR-COLDEA!” 15:50 REACȚIA lui DRAGNEA la LOVITURA de PALAT. „Despre DEMISIE discutăm în CExN” 15:07 Cei trei grei vs. Dragnea. SCRISOARE DESCHISĂ INCENDIARĂ despre „starea Partidului Social Democrat”. Breaking news 15:05 Dragnea, APROAPE de FINAL. „DEMERSUL PERVERS” din SCRISOAREA CELOR 3 îi poate fi FATAL. ÎL TRĂDEAZĂ şi Dăncilă? Analiza lui Dan Andronic 14:08 Dragnea A PRIMIT MAREA VESTE de la Instanța Supremă. DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ pentru liderul PSD. Breaking news 13:07 Ștefănescu reacţionează după SCRISOAREA CELOR 3. Se ştie când SE VA DA CEA MAI APRIGĂ BĂTĂLIE pentru putere în PSD

Articole salvate