Evenimentul Zilei > Actualitate > Horia Tecău și Simona Halep atacă împreună Marele Șlem de la Roland Garros: „Va fi un test bun pentru Jocurile Olimpice”
Horia Tecău și Simona Halep atacă împreună Marele Șlem de la Roland Garros: „Va fi un test bun pentru Jocurile Olimpice”

Horia Tecău și Simona Halep atacă împreună Marele Șlem de la Roland Garros: „Va fi un test bun pentru Jocurile Olimpice”

Horia Tecău și Simona Halep vor face pereche în proba de dublu-mixt la Roland Garros, acesta fiind un „antrenament” potrivit pentru cei doi înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Halep și Tecău au ca obiectiv cucerirea unei medalii în proba de dublu-mixt la Jocurile Olimpice, din vară.

„La Roland Garros o să jucăm împreună (n.r. eu şi Simona Halep) – n-o să folosim un Grand Slam ca antrenament, dar orice meci pe care-l jucăm împreună o să ne ajute, ca să ne înţelegem – pentru că nu avem aşa o experienţă mare împreună, am jucat două meciuri împreună. Trebuie puse la punct câteva strategii şi orice meci jucat împreună contează. Nu cred c-o s-avem noi timp să ne antrenăm fizic împreună, dar acel turneu va fi un test bun pentru noi”, a declarat Horia Tecău, citat de Treizecizero.ro.

În ceea ce privește proba de dublu la Olimpiada din Brazilia, Horia Tecău va evolua alături de Florin Mergea.

„Pentru noi, Rio este un obiectiv foarte important, principalul pentru acest an. La partenerul meu nu am simțit dorința asta, așa că el a trebuit să înțeleagă dorința mea, că pentru mine e important și să accepte că vreau să joc câteva turnee cu Florin. Partenerii noștri chiar joacă împreună acum, săptămâna asta am făcut rocada, Rojer joacă cu Rohan la Barcelona”, a mai spus Tecău.