Evenimentul Zilei > International > Cum a reacţionat Hillary Clinton la arestarea lui Julian Assange. Video în articol
Cum a reacţionat Hillary Clinton la arestarea lui Julian Assange. Video în articol

Cum a reacţionat Hillary Clinton la arestarea lui Julian Assange. Video în articol

Hillary Clinton a reacționat la arestarea lui Julian Assange râzând și glumind cu o satisfacţie deosbită. Clinton a spus că arestarea lui Assange nu are nimic de-a face cu jurnalismul și că fondatorul Wikileaks trebuie să răspundă pentru acțiunile sale, cel puțin în lumina acuzațiilor care i-au fost făcute.

Fosta primă doamnă a profitat și de ocazia de a ataca şi pe președintele Trump. "Cred că este ironic faptul că Assange este singurul străin pe care această administrație îl va primi în Statele Unite", şi râde cu poftă.

Dat fiind faptul că Assange a jucat un rol în scufundarea aspirațiilor prezidențiale ale lui Hillary, nu este surprinzător că ea așteaptă cu nerăbdare arestarea lui şi nu ascunde faptul că se bucură enorm. În fond, dezvăluirile lui Assange au ruinat-o politic.

Cu toate acestea, indiferent de daunele provocate de Assange, ea nu ar fi putut niciodată să rivalizeze cu Trump datorită simplului fapt că era un candidat inerent, corupt și neapreciat, care nu a reușit să găsească un punct comun cu electoratul.

Oafirmație șocantă a circulat pe internet în 2010, când  Hillary Clinton "dorea să-l omoare pe Julian Assange, care în acel moment nu era încă ascuns în ambasada ecuadoriană în Londra".

Dacă este adevărat, atunci se poate spune că Assange a avut noroc de faptul că a scăpat cu viaţă după ameninţarea lui Hillary spunând: "Nu putem pur și simplu să-l atacăm pe acest tip?", Ar fi întrebat Hillary în acele momente critice pentru ea, potrivit nymag.

Video cu reacţia lui Hillary Clinton la arestarea fondatorului WikiLeaks, FoxNews: