Evenimentul Zilei > EVZ Play > Henry Kissinger și George Soros au atras atenția la Forumul de la Davos. Contrapunct EVZ
VIDEO

Henry Kissinger și George Soros au atras atenția la Forumul de la Davos. Contrapunct EVZ

Invazia Rusiei din Ucraina și criza economică care bate la porțile tuturor românilor reprezintă două motive de stres maxim.

„Doi imigranți americani, ambii supraviețuitori sub teroarea nazistă încă fac valuri la nouăzeci de ani. Cei doi au stabilit termenii dezbaterii la Forumul Economic Mondial. Henry Kissinger, care săptămâna aceasta sărbătorește cea de-a 99-a aniversare, a avut o apariție virtuală pentru a lua poziție împotriva încercărilor de a învinge sau de a marginaliza Rusia, cerând Ucrainei să accepte pierderile teritoriale din 2014. Așa se poate pune capăt războiului.

Câteva ore mai târziu, George Soros, venit în persoană la forum, la vârsta de 91 de ani, a avertizat că victoria în războiul împotriva Rusiei lui Vladimir Putin este necesară pentru salvarea civilizației și a îndemnat Occidentul să ofere Ucrainei tot ce are nevoie pentru a birui”, scria Hudson Institute.

Invazia Rusiei din Ucraina și criza economică care bate la porțile tuturor românilor reprezintă două motive de stres maxim. Mirel Curea și Dan Andronic îl au ca invitat pe sociologul Vladimir Ionaș, într-o încercare de a afla care sunt resorturile ce stau la baza fricii, dar mai ales ce consecințe vor fi pentru situația politică din România.

Live, de la 12.00, pe canalul de YouTube Evz-Capital și pe pagina de Facebook evz.ro.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: