Evenimentul Zilei > International > Harry și Meghan, faliți! Trebuie să facă bani rapid, altfel își pierd…
Harry și Meghan, faliți! Trebuie să facă bani rapid, altfel își pierd…

Harry și Meghan, faliți! Trebuie să facă bani rapid, altfel își pierd…

Independența și traiul luxos din SUA îi costă scump pe Harry și Meghan.

Decizia de a renunța la orice atribuții legate de Casa Regală a Marii Britanii îi costă scump pe Harry și Meghan. Cei doi s-au muta în casa de la Santa Barbara, din California, Statele Unite ale Americii, și trebuie să facă mulți bani pentru a se întreține. Pentru locuința somptuoasă au plătit aproximativ 13 milioane de dolari, iar problemele abia de acum încep.

Pentru că, anual, Harry și Meghan trebuie să facă față unor facturi în valoare de 500.000 de lire sterline, după cum anunță ziariștii de la The Sun.

Aici este inclusă și rata, parte a împrumutului făcut la achiziționarea locuinței. Cuplul a achitat un depozit de 3,8 milioane de lire sterline către City National Bank și au garantat cu o ipotecă în valoare de 7,4 milioane de lire sterline pentru o perioadă de 30 de ani. Asta înseamnă o rată lunară de 34.750 de lire sterline pe lună sau 417.000 de lire sterline pe an, conform sursei citate.

Harry și Meghan au trebuit să-i convingă pe creditori că sunt solvabili, și asta în condițiile în care cei doi nu au un job. De asemenea, ei trebuie să mai achite și o taxă de proprietate care ajunge la suma de 52.000 de lire sterline în fiecare an. De asemenea, facturile pentru utilități sunt uriașe și pot ajunge la câteva sute de mii de lire sterline. Cei doi mai au de plătit și serviciile pentru securitate.

Alți bani se duc pentru renovările casei, adică 18.000 de lire sterline în fiecare lună. David McClure, expert în finanțele regale, a declarat că: „Sunt uimit că își pot permite toate astea. Cred că vor fi nevoiți să înceapă să câștige bani rapid”. Harry se bazează pe suma de 6,5 milioane de lire sterline, bani ce-i revin de la mama sa, regretata Prințesă Diana.

De asemenea, el mai are un venit în valoare de 4 milioane de lire sterline de la Regina mamă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.