Evenimentul Zilei > Monden > Harry și Meghan au tupeu, nu glumă! Cererea lor i-a lăsat fără cuvinte pe reprezentanții Palatului Buckingham
Harry și Meghan au tupeu, nu glumă! Cererea lor i-a lăsat fără cuvinte pe reprezentanții Palatului Buckingham

Harry și Meghan au tupeu, nu glumă! Cererea lor i-a lăsat fără cuvinte pe reprezentanții Palatului Buckingham

Este fierbere la Palatul Buckingham, după ce Harry și Meghan au făcut o solicitare legată de o întâlnire cu regina Elisabeta a II-a, în urma căreia monarhul să-și cunoască strănepoata.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, vor să o prezinte pe fiica loc, Lilibet, în vârstă de 3 luni, reginei Elisabeta a II-a. Cei doi au vorbit cu reprezentanții de la Buckingham, dar din câte se pare, cererea lor a stârnit indignare. Harry și Meghan vor ca cel de-al doilea copil al lor să-și cunoască străbunica înainte de a fi botezată.

Harry și Meghan, o cerere care a pus pe jar Palatul Buckingham

„Harry și Meghan au formulat această cerere, dar mulți membri ai familiei regale sunt șocați de tupeul lor. Poate își doresc să o vadă pe regină, dar contextul este unul uluitor, ținând cont de evenimentele care s-au petrecut în acest an. Până acum, personalul reginei nu a dat un răspuns”, a spus o sursă pentru tabloidul „The Sun”.

„S-a discutat dacă cei doi să fie invitați de Crăciun, dar nu s-a luat încă o decizie, pentru că anul trecut ei au refuzat o invitație”, a mai afirmat sursa citată. Care a mai precizat că regina Elisabeta a II-a își dorește să o vadă pe Lilibet, dar și pe celălalt copil al lui Harry și Meghan, Archie.

Botezul lui Lilibet ar putea să aibă loc la Castelul Windsor. Fata s-a născut în luna iunie și a fost botezată Lilibet Diana, după regina Marii Britanii și mama lui Harry, regretata prințesă Diana.

Vor reveni după un an și jumătate în Marea Britanie

Revenirea în Marea Britanie va fi prima pentru controversatul cuplu, după cea din luna martie a anului trecut. Prințul Harry a fost ultima dată în Anglia în iulie acest an și a luat parte la dezvelirea unei statui a Prințesei Diana în Grădinile Înserate ale Palatului Kensington.

În timpul călătoriei sale, el s-a reîntâlnit cu fratele său, prințul William, iar cei doi au dezvelit împreună statuia dedicată mamei lor. Din câte se pare, Harry nu s-a întâlnit cu regina în timpul vizitei sale.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: