Evenimentul Zilei > EVZ Special > Harry și Meghan au motive de spaimă. Apare cartea care va zgudui familia regală
Harry și Meghan au motive de spaimă. Apare cartea care va zgudui familia regală

Harry și Meghan au motive de spaimă. Apare cartea care va zgudui familia regală

Relația foarte proastă pe care o are cu sora vitregă se va răsfrânge din nou asupra lui Meghan. De data asta prin intermediul unei carți.

Vești proaste pentru Meghan Markle, ducesa de Sussex. Sora ei vitregă, Samantha, se pregătește să lanseze o carte incendiară, al cărei subiect princiupal este, bineînțeles, soția prințului Harry. În lucrarea respectivă autoarea dezvăluie relația foarte proastă pe care a avut-o cu Meghan. „The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1” va fi lansată în Statele Unite ale Americii (SUA), vinerea viitoare, la aproape cinci ani distanță după ce Samantha a anunțat că-și va scrie memoriile adunate într-un jurnal.

A spus că acuzațiile sunt „absurde”

Volumul va avea 330 de pagini și va expune „adevăruri ascunse despre familia ei, pe măsură ce trăiește un basm regal”, conform Daily Mail.
Meghan, în vârstă de 39 de ani, care locuiește în prezent în conacul ei din Santa Barbara, de 14 milioane de dolari, împreună cu prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Archie, în vârstă de un an, s-a înstrăinat de Samantha de ceva timp. A răspuns acuzațiilor venite din partea surorii vitrege, pe care le-a catalogat ca fiind „absurde”.

Jigniri dure aruncate către Meghan

Cartea a fost tipărită de editura Barnes & Noble, cu următoarea descriere: „Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par, într-o lume în care etichetele sociale definesc cine suntem, cum trăim și cum ne privim reciproc. Samantha Markle se află prinsă în haosu mass-media, atunci când dezvăluie adevăruri ascunse despre familia ei”.

Se mai precizează că, „lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par” și, uneori, „adevărul este mai ciudat decât ficțiunea”. Din câte se știe, Meghan și Samantha, care acum locuiește în Florida, s-au văzut ultima dată în urmă cu 12 ani, în 2008. Deci cu mul înainte ca Meghan să intre în familia regală a Marii Britanie. Ulterior, relația s-a răcit și cele două nu și-au mai vorbit.

„Este o alpinistă socială superficială”, spunea Samantha despre Meghan, pe care o mai numea „superficială” și „ducesa prostiei”.